22.07.2019, 20:55 -
1.Imię :
Angelika.
2.Wiek :
skończone 18.
3.Nick w grze :
Lolicorn
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
mniej wiecej od miesiaca.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
od 2 do 5 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Facebook, mogę również zainstalować tsa.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute <nick> <czas> <powód> = wyciszanie gracza za nieodpowiednie zachowanie
/kick <nick> <powód> = wyrzucanie gracza z serwera minecraft
/cc = czyszczenie chatu
/c on = właczenie chatu
/c off = wyłaczenie chatu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Uważam ze przyda się moja pomoc w prowadzeniu spokojnego trybu Creative. Od dawna gram w rozmaite gry. Chciałabym spróbować czegoś nowego, dlatego też postanowiłam napisać podanie ^_^ . Grając na serwerze minecraft zauważyłam różne typu osób, niektóre z nich potrzebują upomnień i kar, jak i również drobnych wskazówek. Nie wszyscy na serwerze minecraft znają podstawowe komendy jak np. ustawianie nowej działki, uważam ze mogłabym im pomóc.
9.Coś o sobie :
Jak juz wspomniałam w 1 punkcie mam na imie Angelika, interesuje sie w wiekszym stopniu rysowaniem, grami (Lol, Cs, Bf4, Metin2, Aion itp.) oraz Anime. Po Wakacjach rozpoczynam 3 rok na profilu grafika komputerowego. Wydaję mi się że należę do miłych i sympatycznych osób.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
nie.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie, dlatego mam nadzieje że bede miała przyjemność dołączyć do administracji.
Angelika.
2.Wiek :
skończone 18.
3.Nick w grze :
Lolicorn
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
mniej wiecej od miesiaca.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
od 2 do 5 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Facebook, mogę również zainstalować tsa.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute <nick> <czas> <powód> = wyciszanie gracza za nieodpowiednie zachowanie
/kick <nick> <powód> = wyrzucanie gracza z serwera minecraft
/cc = czyszczenie chatu
/c on = właczenie chatu
/c off = wyłaczenie chatu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Uważam ze przyda się moja pomoc w prowadzeniu spokojnego trybu Creative. Od dawna gram w rozmaite gry. Chciałabym spróbować czegoś nowego, dlatego też postanowiłam napisać podanie ^_^ . Grając na serwerze minecraft zauważyłam różne typu osób, niektóre z nich potrzebują upomnień i kar, jak i również drobnych wskazówek. Nie wszyscy na serwerze minecraft znają podstawowe komendy jak np. ustawianie nowej działki, uważam ze mogłabym im pomóc.
9.Coś o sobie :
Jak juz wspomniałam w 1 punkcie mam na imie Angelika, interesuje sie w wiekszym stopniu rysowaniem, grami (Lol, Cs, Bf4, Metin2, Aion itp.) oraz Anime. Po Wakacjach rozpoczynam 3 rok na profilu grafika komputerowego. Wydaję mi się że należę do miłych i sympatycznych osób.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
nie.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie, dlatego mam nadzieje że bede miała przyjemność dołączyć do administracji.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2019, 20:59 przez Lolicorn.
Powód edycji: zapomniałam wspomnieć o jednym z punktów