11.11.2018, 10:20 -
1 imie-Robert 2 Wiek-17lat 3 Nick W grze: rob123 4 czas od kiedy gram na serwerze minecraft Lecraft.pl: miesiac albo 3 tygodnie 5 Czas dzienny jaki mozesz poswiecic na serwer 3-5godzin 6 czy posiadasz powyzej wymienione programy? jakie? Facebook discord 7 komendy przydatne w roli mlodszego KidModeratora: /kick nick powod-wyrzuca gracza z serwera minecraft /v daje nam niewidzialnosc postaci i na tabie /tempmute nick czas powod-wycisza gracza /mute nick powod-wycisza gracza az do w tedy kiedy go nie odciszymy /unmute nick-odcisza gracza /socialspy-pokazuje msg gracza /tp nick teleportuje do danego gracza /warn nick powod daje ostrzezenie danemu graczowi /whols nick pokazuje informacje o danym graczu /c clear wyczyszcza chat /c off wylacza chat /c on wlacza chat /c slowa wylacz dorosly chat 8 dl11aczego mamy ciebie wybrac na te stanowisko jestem dobry pomagam innym nie oszukuje nikogo uwielbiam pomagac innym i zawsze jestem na serwerze minecraft 9 cos o sobie: mam na imie Robert mam 17lat lubie technike i pilke nozna jestem mily i mam dobre relacje z admins tracja lubie tez koszykuwke i wfy bo lubie poczwiczyc sobie w koszykuwce by byc dobrym sportowcem i lubie bawic sie z moimi kolegami w pilke bardzo jestem wysportowany lubie grac w Gta san andreas gta 5 battlefileda 1 2 3 4 najewiecej gram w minecraft singleplayer i multiplayer 10 czy masz sprawny mikrofon srednio 11 Jaki minecraft posiadasz? nonpremium 12 czy miales mozliwosc byc juz czlonkiem adminstracji? (niepodawaj ip) nie 13 czy byles juz w adminstracji na serwerze minecraft Lecraft.pl? niie jescei nie bylem
sory ze takie porozucane ale mialem lagi jak pisalem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2018, 10:22 przez rob123.