31.10.2018, 23:14 -
1.Imię: Mateusz
2.Wiek: 14 lat i trzy miesiące
3.Nick w grze: Metths kiedyś miałem Matwiejczyk
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Jakieś 4 lata, ale nie jestem pewny
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2 godziny i 30 minut
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ lubię pracować dla innych i czerpię z tego przyjemność. Można na mnie polegać.
9.Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mieszkam na podlasiu. Moim hobby jest latanie samolotem. Lubię podróżować w nieznane. Czasu na naukę mam niewiele, ponieważ poświęcam swój czas na komputer. Lubię czytać książki i pomagać osobom w trudnych sytuacjach. Przygodę minecrafta zacząłem w drugiej połowie pierwszej klasy podstawówki. Mam bardzo dużo przyjaciół. Lubię pisać opowiadania i pisać do gazetki szkolnej. Moim marzeniem jest zostać pilotem lub stewardem. Lubię budować różne, ciekawe budowle. Mam psa. Lubię też słuchać muzyki. Zawsze podziwiałem serwer LeCraft.pl za trud w niego włożony.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak byłem junior moderatorem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nie byłem.
2.Wiek: 14 lat i trzy miesiące
3.Nick w grze: Metths kiedyś miałem Matwiejczyk
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Jakieś 4 lata, ale nie jestem pewny
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2 godziny i 30 minut
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Skype, TS (ale jestem tam zbanowany)
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /kick [nick], /ban [nick], /tempban [nick], /whois [nick], /weather storm/sun, /day, /night, /banip [nick], /vanish, /spectate [nick], /down8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ lubię pracować dla innych i czerpię z tego przyjemność. Można na mnie polegać.
9.Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mieszkam na podlasiu. Moim hobby jest latanie samolotem. Lubię podróżować w nieznane. Czasu na naukę mam niewiele, ponieważ poświęcam swój czas na komputer. Lubię czytać książki i pomagać osobom w trudnych sytuacjach. Przygodę minecrafta zacząłem w drugiej połowie pierwszej klasy podstawówki. Mam bardzo dużo przyjaciół. Lubię pisać opowiadania i pisać do gazetki szkolnej. Moim marzeniem jest zostać pilotem lub stewardem. Lubię budować różne, ciekawe budowle. Mam psa. Lubię też słuchać muzyki. Zawsze podziwiałem serwer LeCraft.pl za trud w niego włożony.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak byłem junior moderatorem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nie byłem.