15.10.2018, 20:49 -
Imie:
Daniel
Nick w Grze:
Grysior9
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
Długo, teraz od wakacji i przed przerwą jakiś rok.
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:
W tygodniu 2-3h. W weekend więcej.
Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Ts i Facebook.
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick [nick]
/mute [nick]
/tempmute [nick]
/c off
/c on
/cc
/seen [nick]
/check [nick]
/fly
/bc
/afk
/ac
/jail [nick] [wiezienie] [czas]
/unjail [nick]
/weather clear
/night
/day
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Staram się pomagać innym, można się ze mną łatwo porozumieć. Mam ortografię na wysokim poziomie. Rozmawiam z innymi graczami, gram duzo. Minecrafta znam i rozumiem bardzo dobrze. Trzymam sie ustalonych zasad. Nie lubię konfliktów.
Coś o sobie:
Nie lubie o sobie duzo mówić. Mam na imie Daniel, mówią na mnie Grysik, stąd pochodzi nick. Jestem z małopolski. Moje głowne zainteresowania to Komputery, Muzyka i samochody. Sklejam modele. Co ciekawe, słuchawki mam cały czas w uszach. W sumie to mnie juz znacie, Postaram się nie popełniać takich głupich błędów jak ostatnio.
Czy masz sprawny mikrofon ?
Tak
Jaki minecraft posiadasz?
Nonpremium
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?
Tak
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy?
Tak, kidmod na freebuild. Jeden raz.
Daniel
Nick w Grze:
Grysior9
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
Długo, teraz od wakacji i przed przerwą jakiś rok.
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:
W tygodniu 2-3h. W weekend więcej.
Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Ts i Facebook.
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick [nick]
/mute [nick]
/tempmute [nick]
/c off
/c on
/cc
/seen [nick]
/check [nick]
/fly
/bc
/afk
/ac
/jail [nick] [wiezienie] [czas]
/unjail [nick]
/weather clear
/night
/day
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Staram się pomagać innym, można się ze mną łatwo porozumieć. Mam ortografię na wysokim poziomie. Rozmawiam z innymi graczami, gram duzo. Minecrafta znam i rozumiem bardzo dobrze. Trzymam sie ustalonych zasad. Nie lubię konfliktów.
Coś o sobie:
Nie lubie o sobie duzo mówić. Mam na imie Daniel, mówią na mnie Grysik, stąd pochodzi nick. Jestem z małopolski. Moje głowne zainteresowania to Komputery, Muzyka i samochody. Sklejam modele. Co ciekawe, słuchawki mam cały czas w uszach. W sumie to mnie juz znacie, Postaram się nie popełniać takich głupich błędów jak ostatnio.
Czy masz sprawny mikrofon ?
Tak
Jaki minecraft posiadasz?
Nonpremium
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?
Tak
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy?
Tak, kidmod na freebuild. Jeden raz.