15.07.2018, 17:48 -
1.Imię: Piotr
2.Wiek: 12 (wiem że mało ale długo gram w mc)
3.Nick w grze: Pjo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Z przerwami to z 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 2 do 4h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? - Facebook, TeamSpeak, Skype.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/ban [Nick] [Powód] Banuje gracza na zawsze.
/banip [Nick] [Powód] Banuje gracza na ip jego komputera przez co nie będzie mógł wejść żadnym innym kontem.
[b]/unban [Nick] Od banowanie gracza.[/b]
[b][b]/kick [Nick][ [Powód] wyrzuca gracza z serwera minecraft.[/b][/b]
/jail [Nick] [Nazwa więzienia] [Czas] Wsadza gracza do więzienia na określony czas.
/tempmute, /mute [Nick] [Czas] Uniemożliwia graczowi pisanie na wyznaczony czas.
/unmute od cisza gracza.
/tp [Nick gracza] Teleportuje nas do danego gracza
/tphere [Nick gracza] Teleportuje gracza do nas,
[b]/vanish Usuwa Cię z listy dostępnych graczy (Niewidzialny)[/b]
[b][b]/invsee [nick] Pokazuje ekwipunek gracza.[/b][/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem osobą spokojną i cierpliwą. Dlaczego ja? Nie wiem lecz myślę że dam sobie rade. Jeżeli chodzi o pomaganie to przeważnie pomagam rano gdy najczęściej brak administracji. Jestem świadkiem wulgaryzmów i Wyzwisk. Chciałbym zrobić z tym porządek w czasie kiedy niema nikogo z administracji.
9.Coś o sobie: Tak jak pisałem mam na imię Piotr i mam 12 lat. Przed komputerem spędzam dużo czasu na granie w Minecrafta i inne gry na granie. W wolnym czasie lubię wyjść na świeżę powietrze i pograć sobie w piłkę nożna.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? - Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? NonPremium Sky-Land
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) - Nie
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? - Nie byłem.
2.Wiek: 12 (wiem że mało ale długo gram w mc)
3.Nick w grze: Pjo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Z przerwami to z 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 2 do 4h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? - Facebook, TeamSpeak, Skype.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/ban [Nick] [Powód] Banuje gracza na zawsze.
/banip [Nick] [Powód] Banuje gracza na ip jego komputera przez co nie będzie mógł wejść żadnym innym kontem.
[b]/unban [Nick] Od banowanie gracza.[/b]
[b][b]/kick [Nick][ [Powód] wyrzuca gracza z serwera minecraft.[/b][/b]
/jail [Nick] [Nazwa więzienia] [Czas] Wsadza gracza do więzienia na określony czas.
/tempmute, /mute [Nick] [Czas] Uniemożliwia graczowi pisanie na wyznaczony czas.
/unmute od cisza gracza.
/tp [Nick gracza] Teleportuje nas do danego gracza
/tphere [Nick gracza] Teleportuje gracza do nas,
[b]/vanish Usuwa Cię z listy dostępnych graczy (Niewidzialny)[/b]
[b][b]/invsee [nick] Pokazuje ekwipunek gracza.[/b][/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem osobą spokojną i cierpliwą. Dlaczego ja? Nie wiem lecz myślę że dam sobie rade. Jeżeli chodzi o pomaganie to przeważnie pomagam rano gdy najczęściej brak administracji. Jestem świadkiem wulgaryzmów i Wyzwisk. Chciałbym zrobić z tym porządek w czasie kiedy niema nikogo z administracji.
9.Coś o sobie: Tak jak pisałem mam na imię Piotr i mam 12 lat. Przed komputerem spędzam dużo czasu na granie w Minecrafta i inne gry na granie. W wolnym czasie lubię wyjść na świeżę powietrze i pograć sobie w piłkę nożna.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? - Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? NonPremium Sky-Land
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) - Nie
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? - Nie byłem.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2018, 17:57 przez Pefix.