Podanie

Napisał(a): LadyKikusia

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
LadyKikusia
Nowy

width=

0
2 posts 1 threads Dołączył: Oct 2017
21.10.2017, 21:28 -
1.Imię : Martyna
2.Wiek : 16 lat
3.Nick w grze: LadyKikusia
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około trzech lat temu grałam tak z dobrych kilka miesięcy regularnie, od tego czasu wchodzę raz na jakiś czas. Oczywiście zmieni się to jeśli dostanę się do Administracji serwera minecraft.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : około 4 godzin aczkolwiek zależne jest to od danego dnia.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? TeamSpeak 3, Skype, Facebook.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick <gracz> (powód) - wyrzuca gracza o danym nicku z serwera minecraft (można w komendzie podać powód)
/ban <gracz> (powód) - banuje konto gracza (również można podać w komendzie powód banicji)
/pardon (ip) - zdejmuje bana z podanego gracza lub z jego IP
/banlist (ip) - wyświetla listę zbanowanych graczy lub ich IP
/tp <gracz1> <gracz2> - teleportuje gracza1 do gracza 2
/give <gracz> <id przedmiotu> <ilość> - daje graczowi podaną ilość bloku o podanym ID
/tell <gracz> <wiadomość> - wysyła prywatną wiadomość do gracza
/gamemode <gracz> <numer> - zmienia tryb gry gracza ( 0- survival, 1-creative, 3-spectator)
/xp <gracz> <ilość> - dodaje lub odejmuje dla gracza ilość punktów doświadczenia
/time set <liczba> - ustala czas dnia
/mute <nick> - zabiera możliwość pisania dla danego gracza
/unmute <nick> przywraca możliwość pisania dla danego gracza
/heal <nick> - ulecza danego gracza
/spawnmob <mob> <ilość> <lokacja> - spawnuje podane moby w danej ilości i miejscu
/spawn <gracz> - przenosi danego gracza na spawn
/weather <stormy/sunny> – ustala rodzaj pogody
/cc - czyści chat

Poza tym znam mniej więcej komendy z zakresu World Edit'a i podstawy z World Guard'a

8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Dlaczego wybrać mnie na to stanowisko? Jestem w stanie poświęcić dużo czasu dla serwera minecraft. Bardzo lubię rozmawiać, jestem kulturalna,zależnie od sytuacji potrafię pożartować i zachować powagę, łatwo idzie się ze mną dogadać. Mam już strochę doświadczenia związanego z byciem w administracji serwerów minecraft. Szybko się uczę i szybko poprawiam swoje błędy. Obecnie nie jestem już na żadnym serwerze minecraft w administracji więc uważam że warto mnie przyjąć bo w całości oddam się temu. Mam indywidualne podejście do każdego gracza, ponieważ staram się zrozumieć jak najlepiej każdy problem z osobna i postąpić właściwie.

9.Coś o sobie: Jestem w pierwszej klasie technika weterynarii, uczę się dobrze, zawsze mogło by być lepiej ale wszystko czego się nauczę jest wyuczone konkretnie i dokładnie. Interesuję się głównie medycyną, wiąże swoje ambicje najbardziej z weterynarią i psychologią. Potrafię być nadzwyczaj elokwentna i rozsądna co myli często ludzi przy ocenie mojego wieku. Jest to w pewny stopniu na pewno spowodowne moim doświadczeniem życiowym jak na tak młody wiek. Mam wiele ambicji, jestem aktywna fizycznie co poprawia moje samopoczucie i procesy myślenia. Nie trenuję nic zawodowo, wszystko dla samej siebie w swoim zakresie możliwości. Lubię swoją spontaniczność i pewność siebie podejmuję decyzje których wiele osób by nie podjęło a przynajmniej nie bez większych refleksji. Staram się robić w życiu to co lubię więc oddaję część swojego wolnego czasu na grę w minecrafta.

10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak

11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam minecrafta premium i oryginalny launcher ze strony minecraft.net co do wersji jestem w stanie mieć w ciągu kilku sekund każdą.

12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Miałam możliwość być członkiem administracji na innych serwerach nawet niejednokrotnie.

13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Na serwerze minecraft LECRAFT nie byłam jeszcze nigdy w administracji.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.10.2017, 21:31 przez LadyKikusia.
ciampek202
WOW!

width=

2
101 posts 7 threads Dołączył: Dec 2016
21.10.2017, 21:43 -
Hm, w sumie, to jestem na tak. c;
Spokój... Ważna rzecz, w której posiadaniu jest tylko nieliczna większość z mniejszości ogromnej populacji tego świata c:
Ifrinishi
Czytający

width=

26
0 posts 0 threads Dołączył: Mar 2017
21.10.2017, 21:48 -
Również jestem na tak.
obraz
Marko96
WOW!

width=

3
135 posts 2 threads Dołączył: Sep 2017
21.10.2017, 22:01 -
Również jestem na tak
Blurek
Mało rozmowny

width=

0
21 posts 2 threads Dołączył: Oct 2017
22.10.2017, 06:18 -
3 razy na tak, przechodzisz dalej.
A tak naprawdę też jestem na
:TAK
"Co­kol­wiek za­mie­rzasz zro­bić, o czym­kolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość za­wiera w so­bie ge­niusz, siłę i magię."
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

22.10.2017, 08:00 -
Zapraszam na ts.lecraft.pl
Do nicku dopisz [Rekrutacja]
W prywatnej wiadomości napisz mi kiedy będziesz miała czas.
PS Nie grasz 3 lat.
Manfred_Cobble
Zasłużony

width=

Zasłużony

176 posts 0 threads Dołączył: May 2017
23.10.2017, 21:56 -

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości