17.08.2017, 23:07 -
1.Mikołaj
2.14
3.FcOaKe
4.od ponad 2 lat z przerwami
5.5-6h
6.ts3 Facebook Skype
7./cc [czyści chat] /c on [włącza chat] /c Off [wyłączachat] /jail {nick}
[wtrąca gracza do więzienia] /tempmute [tymczasowo wycisza gracza] /invsee [otwiera ekwipunek gracza]
8. Ponieważ według mnie poświęcam dużo czasu na serwer, myślę że jestem na nim lubiany, nie kłócę się i nie wyzywam graczy lecz staram się ich uspokajać i im pomagać
9. Jestem MVipem na servie, chodzę do 2 gimnazjum, według mnie przydałbym się wam na serwerze minecraft ponieważ mam doświadczenie na serwerach tego typu a także wiek to dla mnie tylko liczba ważne jaka osoba jest a nie ile ma lat, uważam że z ortografią nie jest najgorzej ale wiecie błędy się zdarzają
10. Posiadam sprawny mikrofon
11. Non premium
12. Tak
13. Owszem byłem na Sky blocku jeden raz
2.14
3.FcOaKe
4.od ponad 2 lat z przerwami
5.5-6h
6.ts3 Facebook Skype
7./cc [czyści chat] /c on [włącza chat] /c Off [wyłączachat] /jail {nick}
[wtrąca gracza do więzienia] /tempmute [tymczasowo wycisza gracza] /invsee [otwiera ekwipunek gracza]
8. Ponieważ według mnie poświęcam dużo czasu na serwer, myślę że jestem na nim lubiany, nie kłócę się i nie wyzywam graczy lecz staram się ich uspokajać i im pomagać
9. Jestem MVipem na servie, chodzę do 2 gimnazjum, według mnie przydałbym się wam na serwerze minecraft ponieważ mam doświadczenie na serwerach tego typu a także wiek to dla mnie tylko liczba ważne jaka osoba jest a nie ile ma lat, uważam że z ortografią nie jest najgorzej ale wiecie błędy się zdarzają
10. Posiadam sprawny mikrofon
11. Non premium
12. Tak
13. Owszem byłem na Sky blocku jeden raz
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2017, 23:09 przez FcOaKKe.