Neillo

Napisał(a): Neillo

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2 posts in this topic
Neillo
Dociekliwy,pragnący sprawiedliwosci

width=

1
30 posts 11 threads Dołączył: May 2017
Exclamation  07.06.2017, 18:09 -
1.Imię Bartek
2.Wiek 12 lat
3.Nick w grze: Neillo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.pl 1 miesiąc
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. w dni robocze 3-4 godz. weekendy 3-7 godz.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? posiadam wszystkie: facebook, ts, skype
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: 
-/time set day/night - zmiana pory dnia
-/weather clear - czyści pogode
-/cc - czyści chat
-/c on/off - włącza/wyłącza chat
-/kick nick powód - wyrzuca gracza ze serwera minecraft ale ten może ponownie wrócić
-/mute nick czas - wycisza gracza
-/unmute nick - przywraca graczowi możliwość pisania na chacie
-/warm nick - daje ostrzeżenie graczowi
-/afk - oznajmia się że jest się nieaktywnym
-/v lub /vanish - jesteśmy niewidzialni i w tabeli nie ma nas widać
-/whois nick - daje informacje o graczu
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: pff... myślę że moją kluczową cechą jest wytrwałość. nigdy się nie poddaje pomimo to że moje podania były wielokrotnie odrzucane ja podnosiłem głowę do góry i je doskonaliłem, poprawiałem błędy i poświęcałem duże ilości czasu. nie przejmuje się hejtami; co z tego że mam 12 lat mam prawo się udzielać i działać na korzyść serwera minecraft. jestem pomocny dla innych i nie oczekuje odwzajemnienia umiem opanować chat nawet podczas wielkiego spamu kolejną zaletą jest to że nie kłamie dla mnie kłamstwo jest głupstwem bo i tak wyjdzie na jaw przypominając to że mam 12 lat nadawałbym się na to stanowisko nie tylko pod względem mojej wiedzy ale także w ostatnim czasie (wykruszyła) się spora część administracji i mógłbym pomóc w tym trudnym czasie... to chyba wszystko =)
9.Coś o sobie: tego nie mogło zabraknąć... mam 12 lat chodzę do szkoły w okolicach gdańska. jestem bardzo dobrym uczniem średnia mam w okolicach 5.0. wielokrotnie dostaję stypendia naukowe. jeśli chodzi o moje zainteresowania mam ich dużo ale wymienię moim zdaniem najciekawsze zacznę od jazdy na rowerze; pierwszy rower dostałem gdy miałem 5 lat na zająca bardzo mi się spodobał gdy trochę podrosłem tata kupił mi większy a gdy nadszedł czas komunii za uzbierane pieniądze kupiłem sobie markowy rower który sprawdza się w terenie
 jak i na ulicy i do dziś na nim jeżdżę do szkoły kolejną z moich pasji jest jazda na rolkach; o rolkach dowiedziałem się w wieku 7 lat po raz pierwszy zobaczyłem je w telewizji a gdy mój kolega je sobie kupił taż chciałem je mieć więc rodzice mi kupili jeździłem na nich aż do 12 lat ponieważ mam mały rozmiar buta ale w tym roku na zająca dostałem kolejne nowe rolki większe i jeżdżę nimi na moim podwórku i nie tylko moją ulubioną dyscypliną sportową jest lekkoatletyka ponieważ jestem tak drobnej postury mój czas na sprincie to 7.06 w kościele służę jako ministrant już od 3 lat mam młodszego brata w życiu moim celem było zostać w administracji tego serwera minecraft gram tu już od dobrych 2 lat ale jak już niektórzy wiedzą miałem niedawno włam na konto przez co obecnie gram na tym nicku to chyba na tyle =)
10.Czy masz sprawny mikrofon ? jest zdrowy jak ryba xd... tak mam sprawny
11.Jaki minecraft posiadasz ?? (non-premium) shiginima launcher
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak 1 raz moderatorem i 1 raz budowniczym raz zdarzyła mi się wpadka bo gdy admin sprawdzał moje programy fb się zepsuł =/
13.Czy byłeś w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie ale myślę że dostąpię tego zaszczytu
Jeżeli kiedykolwiek ci pomogłem będzie miło z twojej strony gdy zostawisz punkt reputacji +

(z góry dziękuję)
Ronczasty
N0 3L0 710M3Q/BYŁY MOD

width=

8
457 posts 34 threads Dołączył: Mar 2017
07.06.2017, 18:54 -
Dragon pisal ze masz za malo lat na nie

dragonVPL
Niezarejestrowany

07.06.2017, 19:02 -
Masz za MAŁO lat.