11.02.2017, 12:23 -
1.Imię:
Mikołaj
2.Wiek:
15 Lat :v
3.Nick w grze:
DEE_DEE
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
2 Lataobraz
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.
2-3 godz
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Skype obraz
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick gracz- wyrzuca gracza /mute gracz- ucisza gracza /jail gracz- wiezienie /broadcast- ogloszenie /afk- nie ma mnie, /fly- latanie, /list- lista graczy, /nick nick zmiana nicku, /kill gracz- zabija gracza, /tp nick- teleport do gracza, /tpa nick- teleport z akceptowaniem /lightning gracz- uderza piorunem gracza, /invsee gracz- pokazuje ekwipunek gracza, /seen gracz- sprawdza kiedy był ostatnio online i IP. Zależy, co jeszcze ma ta ranga w permisjach, to się dostosuje :v
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ja jestem wyjątkowy i ten server za taki też uwarzam
9.Coś o sobie:
Jestem Mikołaj mam 15 lat lubie informatyke i WF mam z nich 5 i ten server jak pisałem jest wyjątkowy i dlatego na nim gram obraz
10.Czy masz sprawny mikrofon ?
Ja mam Hama i działa dobrze obraz
11.Jaki minecraft posiadasz ?
Mam ten co polecacie.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)
Nie miałem obraz
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nie byłem.
Mikołaj
2.Wiek:
15 Lat :v
3.Nick w grze:
DEE_DEE
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
2 Lataobraz
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.
2-3 godz
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Skype obraz
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick gracz- wyrzuca gracza /mute gracz- ucisza gracza /jail gracz- wiezienie /broadcast- ogloszenie /afk- nie ma mnie, /fly- latanie, /list- lista graczy, /nick nick zmiana nicku, /kill gracz- zabija gracza, /tp nick- teleport do gracza, /tpa nick- teleport z akceptowaniem /lightning gracz- uderza piorunem gracza, /invsee gracz- pokazuje ekwipunek gracza, /seen gracz- sprawdza kiedy był ostatnio online i IP. Zależy, co jeszcze ma ta ranga w permisjach, to się dostosuje :v
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ja jestem wyjątkowy i ten server za taki też uwarzam
9.Coś o sobie:
Jestem Mikołaj mam 15 lat lubie informatyke i WF mam z nich 5 i ten server jak pisałem jest wyjątkowy i dlatego na nim gram obraz
10.Czy masz sprawny mikrofon ?
Ja mam Hama i działa dobrze obraz
11.Jaki minecraft posiadasz ?
Mam ten co polecacie.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)
Nie miałem obraz
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nie byłem.