23.11.2020, 20:40 -
1. Imię:Kacper
2. Wiek:15
3. Nick w grze:Tomasz_Karolak69
4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft LeCraft.pl:bardzo długo grałem na starym koncie ze 3miesiące na tamtym tylko oddałem siostrze konto
5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer: codziennie(dni robocze) od 9:00-24:00 (15godzin)-chyba że weekend to od 12:00
6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?: Oczywiscie mam facebook i discorda
7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?: Aktualnie tak tylko wcob (multikonto)
8. Wymień komendy moderacyjne które znasz:znam komendy do sprawdzania czitów (i jak sprawdzac czity) , /warn nick powód, /kick nick powód, /mute nick powód czas,
oraz wszystkie na czat9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): sprawny i nie pierdzący ani nie szumiący
10. Wypisz obowiązki Helpera: do obowiązków helpera należy pomaganie innym graczom,odpowiadanie na zgloś sprawdzanie przez anydesk-a
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać Helperem?: ponieważ przeraża mnie ilosc cziterów w bedwars(nie mówie ze nic administracja nie robi poprostu i nic z nimi nie robią a mam nadzieje ze sie przyda kolejny helper
12. Napisz coś o sobie:Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem, znam sie dobrze na komputerach nie jestem zielony, dosyc szybko sie uczę
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć? ponieważ lubię pomagać administracji i dużo,bardzo dużo cziterów widzę na serwerze minecraft minecraft i zgłaszam i dużo obserwóje nie grając w drużynach
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP):niestety nie
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft LeCraft.pl? niestety lecz bardzo bym chciał
16. Discord(do kontaktu):draQ#5625(D-z dużej)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2020, 17:06 przez Tomasz_Karolak69.