10.06.2020, 14:08 -
Jeszcze przed uzupełnieniem podania chciałbym dodać że minęły 2 tygodnie od poprzedniego podania poprawiłem aktywność jak i pomaganie. poprawiłem komendy bo w poprzednim podaniu zabrakło jednej.
Kolor zielony jest wyraźny i ładny.
a chciałbym jeszcze dodać że mam +1 do rekrutacji za freestyle i za fanarta.
[b]1.Imię : Rafael.
[/b]
2.Wiek : 15(Brak mutacji).
3.Nick w grze : Skandynaw.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : ok. 2 lata od 2018 z przerwami.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5-8 godzin, w weekendy 6-8, w święta max 3 godziny.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook, Discord.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
[b]/tempmute <nick> <czas> <powod> : Wycisza gracza na określony czas z powodem
[/b]
/kick <nick> <powod> : Wyrzuca gracza z pewnym powodem z serwera minecraft minecraft
/c off : Wyłącza chat
/c on : Włącza chat
/cc : Czyści chat
[b]/warn <nick> <powód> : Ostrzega gracza
/cmi kick <nick> <powód> : wyrzuca gracza z trybu
[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Ponieważ, posiadam dużą wiedze na temat serwera minecraft minecraft, trochę już gram na serwerze minecraft minecraft Lecraft, używam mózgu mam doświadczenie w administracji na innych serwerach. Poświęcam dużo czasu
na udział w serwerze minecraft minecraft oczywiście ten po przerwie bo na serwerze minecraft minecraft się wiele zmieniło, jestem miły wyrozumiały i cierpliwy jak na swój wiek i w 100% rozumiem że ta rekrutacja nie jest bez powodu
bo widać na pierwszy rzut oka że nie macie czasu (jesteście zbyt zajęci innymi sprawami serwera minecraft minecraft) a gracze w tym czasie przeklinają, floodują, spamują i inne rzeczy tego typu sądzę że jak najbardziej
przydam się na to stanowisko.
9.Coś o sobie :
Mam na imię Rafael mam 15 lat pochodzę z Polski lecz więcej czasu przebywałem w armenii ale teraz zostaję na stałe, Chodzę do 1 klasy technikum informatycznego, no za parę dni już do drugiej klasy. Interesuje się programowaniem
ale bardziej lubię zajmować się składaniem komputera instalowanie Windowsa, biosu itp. W wolnym czasie gram w gry ale najbardziej w minecraft. Jestem cierpliwy, wyrozumiały, czasami niemiły ale to trzeba mieć 200iq żeby mnie wkurzyć, mam mózg i humorek, ode mnie to tyle.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIE ale to moja druga próba.
Komend nie kopiowałem od innych tylko z poprzedniego podania i je poprawiłem.
Kolor zielony jest wyraźny i ładny.
a chciałbym jeszcze dodać że mam +1 do rekrutacji za freestyle i za fanarta.
[b]1.Imię : Rafael.
[/b]
2.Wiek : 15(Brak mutacji).
3.Nick w grze : Skandynaw.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : ok. 2 lata od 2018 z przerwami.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5-8 godzin, w weekendy 6-8, w święta max 3 godziny.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook, Discord.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
[b]/tempmute <nick> <czas> <powod> : Wycisza gracza na określony czas z powodem
[/b]
/kick <nick> <powod> : Wyrzuca gracza z pewnym powodem z serwera minecraft minecraft
/c off : Wyłącza chat
/c on : Włącza chat
/cc : Czyści chat
[b]/warn <nick> <powód> : Ostrzega gracza
/cmi kick <nick> <powód> : wyrzuca gracza z trybu
[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Ponieważ, posiadam dużą wiedze na temat serwera minecraft minecraft, trochę już gram na serwerze minecraft minecraft Lecraft, używam mózgu mam doświadczenie w administracji na innych serwerach. Poświęcam dużo czasu
na udział w serwerze minecraft minecraft oczywiście ten po przerwie bo na serwerze minecraft minecraft się wiele zmieniło, jestem miły wyrozumiały i cierpliwy jak na swój wiek i w 100% rozumiem że ta rekrutacja nie jest bez powodu
bo widać na pierwszy rzut oka że nie macie czasu (jesteście zbyt zajęci innymi sprawami serwera minecraft minecraft) a gracze w tym czasie przeklinają, floodują, spamują i inne rzeczy tego typu sądzę że jak najbardziej
przydam się na to stanowisko.
9.Coś o sobie :
Mam na imię Rafael mam 15 lat pochodzę z Polski lecz więcej czasu przebywałem w armenii ale teraz zostaję na stałe, Chodzę do 1 klasy technikum informatycznego, no za parę dni już do drugiej klasy. Interesuje się programowaniem
ale bardziej lubię zajmować się składaniem komputera instalowanie Windowsa, biosu itp. W wolnym czasie gram w gry ale najbardziej w minecraft. Jestem cierpliwy, wyrozumiały, czasami niemiły ale to trzeba mieć 200iq żeby mnie wkurzyć, mam mózg i humorek, ode mnie to tyle.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIE ale to moja druga próba.
Komend nie kopiowałem od innych tylko z poprzedniego podania i je poprawiłem.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2020, 14:09 przez _TheRealRafciu_.