24.04.2020, 16:24 -
1.Imię : Oliwia
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : xMelancholic
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : ok. 4 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : ok. 4 godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook, Discord, ew. Anydesk do sprawdzania.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
- /kick <nick> <powód> - wyrzuca z serwera minecraft
- /warn <nick> <powód> - ostrzeżenie
- /cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca z trybu
- /tempmute <nick> <czas> <powód> - tymczasowy mute gracza
- /c on – włącza chat
- / c off – wyłącza chat
- /cc – czyszczenie chatu
- /sprawdz <nick> - sprawdza gracza
-/czysty <nick>- gracz jest czysty
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Uważam, że mogę wnieść w ten trochę dyscypliny, oraz pokazać co potrafię. Jestem osobą opanowaną, potrafiącą zachować zimną krew nawet w najbardziej stresowych sytuacjach. Na lecrafcie gram od paru dobrych lat, udzielam się na chacie oraz staram się pomagać zawsze kiedy się da. Bardzo szybko się uczę, a każdą krytykę przyjmuję jako lekcje i staram się poprawić. Dążę do tego, by zawsze postawić na swoim.
9.Coś o sobie :Jestem zwykłą 14 latką. Zamierzam iść do szkoły o kierunku informatycznym i z tym wiążę swoją przyszłość. W wolnym czasie głównie gram na komputerze, ale mam też inne zainteresowania. Trenuję łyżwiarstwo figurowe. Interesuję się tym można powiedzieć już od małego. Brałam udział w wielu konkursach, niejednokrotnie osiągając sukcesy. Co prawda były to raczej sukcesy lokalne, lecz sukcesy. Uważam, że jestem w tym całkiem dobra, lecz wciąż trenuję, by być jeszcze lepsza. Czasami pogram coś na gitarze, nie za dużo, lecz zawsze coś, a aktualnie zbieram na keyboard. Prócz tego lubię spędzać czas z moimi znajomymi, pogadać, pośmiać się i pograć w gry
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie, ale chciała bym spróbować
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Tak jak powyżej, niestety nie.