21.04.2020, 15:43 -
1.Imię :Gracjan
2.Wiek :13,5
3.Nick w grze :Ambroo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :3 lata z przerwą
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :5,6h
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
kick - wyrzuca gracza
mute - wycisza gracza na zawsze chyba
tempmute - wycisza gracza na dany okres
warn - ostrzeżenie
chat on - włącza chat
chat off - wyłącza chat.
[b]/[/b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Bo myślę że się nadaje na te stanowisko bym mógł pomoc trochę administracji i dać trochę miłej atmosfery.
9.Coś o sobie :Mam na imię Gracjan mam 13 lat chodzę do 7 klasy podstawowej i mieszkam w woj Mazowieckim. Moje zainteresowania to Boks, piłka nożna i gry komputerowe. Jestem osobą która się szybko nie poddaje i zawsze próbuje dążyć do celu . Też nie lubię spin i kłótni wole jak zawsze jest miła atmosfera.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Zapomiałem hasła i aktualnie gram na launcherze
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak na serwerach co było mniej ludzi.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy : Nie nie byłem .
2.Wiek :13,5
3.Nick w grze :Ambroo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :3 lata z przerwą
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :5,6h
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
kick - wyrzuca gracza
mute - wycisza gracza na zawsze chyba
tempmute - wycisza gracza na dany okres
warn - ostrzeżenie
chat on - włącza chat
chat off - wyłącza chat.
[b]/[/b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Bo myślę że się nadaje na te stanowisko bym mógł pomoc trochę administracji i dać trochę miłej atmosfery.
9.Coś o sobie :Mam na imię Gracjan mam 13 lat chodzę do 7 klasy podstawowej i mieszkam w woj Mazowieckim. Moje zainteresowania to Boks, piłka nożna i gry komputerowe. Jestem osobą która się szybko nie poddaje i zawsze próbuje dążyć do celu . Też nie lubię spin i kłótni wole jak zawsze jest miła atmosfera.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Zapomiałem hasła i aktualnie gram na launcherze
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak na serwerach co było mniej ludzi.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy : Nie nie byłem .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2020, 16:00 przez tevariover@gmail.com.