22.12.2019, 20:27 -
1.Imię Oskar
2.Wiek :12
3.Nick w grze :oskarmega
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :w piątek i weekend
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :nie mam fanpage,mam messenger,ts3,skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :/tempmute -wycisza gracza
/warn-ostrzega gracza
/kick-wyrzuca gracza z serwera minecraft
/chat on/off -wyłącza chat włącza czat
/cc-czyści chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Chciałbym pomagać graczą na skyblocku, Pilnować czat,Żeby służyć ku boku Verago, Żeby gracze mogli miło czuć się na trybie
9.Coś o sobie :
Chodzę do 6 klasy podstawówki.Mam dziewczynę Wiktorię którą bardzo kocham,lubię matematykę,
informatykę bo lubię innym z klasy pomagać przy komputerze.Lubię słuchać muzyki i przebywać na serwerze minecraft Lecraft.pl.Mam kota Kaję ma ona rok.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Non premium ale za nie długo premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :NIe
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie
2.Wiek :12
3.Nick w grze :oskarmega
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :w piątek i weekend
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :nie mam fanpage,mam messenger,ts3,skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :/tempmute -wycisza gracza
/warn-ostrzega gracza
/kick-wyrzuca gracza z serwera minecraft
/chat on/off -wyłącza chat włącza czat
/cc-czyści chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Chciałbym pomagać graczą na skyblocku, Pilnować czat,Żeby służyć ku boku Verago, Żeby gracze mogli miło czuć się na trybie
9.Coś o sobie :
Chodzę do 6 klasy podstawówki.Mam dziewczynę Wiktorię którą bardzo kocham,lubię matematykę,
informatykę bo lubię innym z klasy pomagać przy komputerze.Lubię słuchać muzyki i przebywać na serwerze minecraft Lecraft.pl.Mam kota Kaję ma ona rok.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Non premium ale za nie długo premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :NIe
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie