12.12.2019, 16:35 -
1.Imię : Kacper
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : koxx123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : spokojnie od 1-9 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook,Discord,Messenger
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /ban /mute /tp /head /fly /gm 3 /hat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciał bym być Chatmodem na serwerze minecraft Lecraft ,ponieważ jest to ciekawy serwer fajne gry są na nim i oczywiście bym się spisywał w roli chatmod bo widzę dużo osób z cheatmi
9.Coś o sobie : Mam na im Kacper mam 15 l i chodzę do 1 Technikum (informatycznę) woj.Łódzkie bardzo lubię minecraft
10.Czy masz sprawny mikrofon TAK
11.Jaki minecraft posiadasz PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? 0
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : koxx123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : spokojnie od 1-9 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook,Discord,Messenger
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /ban /mute /tp /head /fly /gm 3 /hat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciał bym być Chatmodem na serwerze minecraft Lecraft ,ponieważ jest to ciekawy serwer fajne gry są na nim i oczywiście bym się spisywał w roli chatmod bo widzę dużo osób z cheatmi
9.Coś o sobie : Mam na im Kacper mam 15 l i chodzę do 1 Technikum (informatycznę) woj.Łódzkie bardzo lubię minecraft
10.Czy masz sprawny mikrofon TAK
11.Jaki minecraft posiadasz PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? 0