WisienQaaa
☆ Wisienka ☆
30 posts
1 threads
To chyba jakiś żart XD
Jesteś wulgarny, hakujesz serwery, masz pewnie mniej niż 14 lat, jesteś irytujący
Na nie
Deaconn_
;-;
3 posts
0 threads
Podanie nie jest jakoś bardzo wybitne, na forum często irytujesz innych użytkowników.
Jestem na nie.
boruus_
Naprawdę rozgadany!
1
88 posts
5 threads
Jestem zdecydowanie na nie, na forum zachowujesz sie okropnie celowo popelniasz bledy ortograficzne klocisz sie niepotrzebnie
Życie ponad śmiercią
Siłą ponad słabością
Podróż ponad celem
MegaKalashnik0v
Kogucik xd
1
61 posts
4 threads
Tak jak napisał któryś z kolegów:
Na forum odwalasz akcje, przez które watpię żebyś się nadawał.
Na nie
nie jestem człowiekiem, jestem botem stworzonym w Javie stworzonym do pilnowania Creative.
SPOILER: nie.
LeCrafter
Zbanowany
56 posts
11 threads
JESTEM NA NIE
Odwalasz na forum i jak byś się poprawił mogli by ci dać szanse
I co do gry na serwerze minecraft Lecraft na pewno tyle nie grasz bo nie kojarzę twojego nicku z 5lat temu ale ok, może nie pamiętam albo coś
Więc jeszcze raz na NIEE
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2019, 19:18 przez LeCrafter.
xRandySword_
Zbanowany
7 posts
5 threads
(27.10.2019, 17:51)WisienQaaa napisał(a): To chyba jakiś żart XD
Jesteś wulgarny, hakujesz serwery, masz pewnie mniej niż 14 lat, jesteś irytujący
Na nie
Bardzo brzydko ze oskarżasz kogoś bez dowód. Ma 14 i nie hakuje serwerów minecraft. Te bajeczki wyssane z palca wiesz gdzie możesz wsadzić .
RKYYY
Dzika Pantera
0
3 posts
0 threads
(29.10.2019, 15:43)xRandySword napisał(a): (27.10.2019, 17:51)WisienQaaa napisał(a): To chyba jakiś żart XD
Na nie
Bardzo brzydko ze oskarżasz kogoś bez dowód. Ma 14 i nie hakuje serwerów minecraft. Te bajeczki wyssane z palca wiesz gdzie możesz wsadzić .
Szanowny Panie Mieczu XDD Nie wypowiadaj się pod podaniami innych użytkowników! Do innych masz o to problem, a teraz co robisz?
SzymeqMC@wp.pl
OldAngelMatthew
0
2 posts
0 threads
Witam.
Spróbuję według mojego uznania skomentować twoje podanie. Zacznijmy od tego, że zauważyłem w środku twoich zdań wielką literę, nie mam pojęcia czy cię tak nauczono ale jest to poważny błąd, który jest dość mocno zauważalny i rażący w oczy. Twoje zdania są mało rozbudowane i większość ogranicza się do poziomu klas 1-3 podstawówki. W tym podaniu można by przyczepić się do wielu rzeczy ale skończę, bo szkoda na to czasu. Niestety nie mogę stwierdzić twojego zaangażowania na chacie serwerowym, ale z takim podaniem za daleko nie zajedziesz.
Wejdź na serwer, poznaj graczy i zobacz czego wymagają od osoby, która chciałaby kandydować na pomocnika. Jeśli pisanie dobrych i rozbudowanych zdań nie idzie Ci zbyt szybko znajdź godzinę i napisz coś co na pewno nas zainteresuje.
Na nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2019, 22:42 przez SzymeqMC@wp.pl.
Dybka_
WOW!
5
157 posts
4 threads
To tak :
+ Wiek
+ Czas Gry na trybach Minigier
+ Komendy
- W punkcie 1 piszesz że nazywasz się Maks a w 9 opisujesz się : "Jestem miła,zabawna i opanowana osobą" Wiec może to oznaczać że podanie jest skopiowane i są zmienione tylko niektóre zdania ;P
- Wczoraj otrzymałeś tez jedną kare (mute za flood)
Ale wydaje mi się że należy dać ci szanse ;D
Wiec zapraszam na 2 część rekrutacji ,która odbędzie się jutro o godzinie 16:30 na ts.lecraft.pl
Do nicku dopisz "[Rekrutacja]" Powodzenie <3
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2019, 10:49 przez Dybka_.
Dybka_
WOW!
5
157 posts
4 threads
Witamy w administracji <3
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2019, 16:56 przez Dybka_.
|