22.07.2019, 20:39 -
1.Imię : Natalia
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : Usterk_a
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Miesiąc może troszkę lepiej c:
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : O koło od 6 do 8godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Fb oraz Ts
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
[i]/tempmute <nick> <czas> <powód> = komenda, która wycisza gracza za niestosowną rzecz. np. za obrażanie.
[/i]
/kick <nick> <powód> = komenda, za pomocą której wyrzucamy gracza z serwera minecraft.
/cc = czyszczę chat.
/c on = włącza chat.
[i]/c off = wyłącza chat.[/i]
[/i]
/kick <nick> <powód> = komenda, za pomocą której wyrzucamy gracza z serwera minecraft.
/cc = czyszczę chat.
/c on = włącza chat.
[i]/c off = wyłącza chat.[/i]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Myślę że nadam się na chat moda ponieważ jestem spokojną i opanowaną osobą nie byłam jeszcze nigdy w administracji ale myślę ze sobie poradzę na tym stanowisku. Również nie szukam kłótni bez powodu po prostu moim zdaniem jest to żałosne. Uwielbiam pomagać innym graczom c:
9.Coś o sobie : Tak jak już wspomniałam mam na imię Natalia i mam 14lat. Moją pasją jest taniec oraz akrobatyka, uwielbiam podróżować . Wybaczcie że tak mało o sobie napisałam ale zrozumcie że nie umiem pisać o sobie 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? Niestety nie dlatego zaryzykowałam i zgłosiłam się właśnie tu bo przecież ten kto nie ryzykuje nie pije szampana ! haha 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Nie