14.06.2016, 16:06 -
1. Imię:Oliwier
2. Wiek:13, ale w tym tygodniu 14
3. Nick w grzeCrafterPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2,5 miesiąca
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 3/4 godzinny dziennie
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: /kick <nick> <powód> - Służy do Wyrzucania graczy z serwera minecraft
/fly - Dzięki tej komendzie możemy latać.
/tp <nick> - Teleportuje Cię do gracza
/tphere <nick> - Teleportuje gracza do siebie
/tp <nick kogo> <nick do kogo> - Teleportuję gracza do gracza.
/mute <nick> <powód> - Daje na zawsze Mute, ) brak możliwości pisania na czacie)
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Ponieważ jestem miły dla graczy, ale gdy patrze na chat czasami to aż płacze;/ Więc postaram się ogarnąć chat i inne rzeczy jak wulgarne budowle itp
11. Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Oliwier. mam 13/14 lat. Mieszkam w Dzierzgoniu. Nie mam rodzeństwa, ale mam słodkiego pieska =3
2. Wiek:13, ale w tym tygodniu 14
3. Nick w grzeCrafterPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2,5 miesiąca
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 3/4 godzinny dziennie
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: /kick <nick> <powód> - Służy do Wyrzucania graczy z serwera minecraft
/fly - Dzięki tej komendzie możemy latać.
/tp <nick> - Teleportuje Cię do gracza
/tphere <nick> - Teleportuje gracza do siebie
/tp <nick kogo> <nick do kogo> - Teleportuję gracza do gracza.
/mute <nick> <powód> - Daje na zawsze Mute, ) brak możliwości pisania na czacie)
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Ponieważ jestem miły dla graczy, ale gdy patrze na chat czasami to aż płacze;/ Więc postaram się ogarnąć chat i inne rzeczy jak wulgarne budowle itp
11. Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Oliwier. mam 13/14 lat. Mieszkam w Dzierzgoniu. Nie mam rodzeństwa, ale mam słodkiego pieska =3