08.01.2019, 21:20 -
1.Imię : Wojtek
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : BadGamerPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : No jakies... 3,5 roku, lecz ostatnio miałem dużą przerwę
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : no... teraz juz 1-3h dziennie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Skype, Teamspeak a za jakis tydzien albo 2 Facebook
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/cc - czysci chat
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tempmute - Wycisza gracza
/v - Stajesz sie niewidzialny
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
- Nadal lubię pomagać graczą
- Teraz moja aktywnosc bedzie większa niż niedawno
- Znam komendy
-Lubie Placki
- Bylem juz raz tu w adm
-Szybko pisze co napewno się przyda.
Coś o sobie :Mam na imię Wojtek. Mam 15 lat. Bardzo lubię sport, lecz teraz częściej gram na komputerze. Ewentualnie na konsoli
Niedawno miałem tyle nauki ze przynajmniej mi sie posypały dwóje. Teraz mam troszke luźniej więc mam czas na grę w komputer. W sporcie moją ulubioną dyscypliną jest jednak Piłka Nożna. Mam kota, jeszcze jakies 2 miesiące temu miałem psa, ale mi uciekł. Już sie nie znalazł
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : No oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NonPremium - Shiginima
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak i nawet byłem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Byłem raz, kidmodem właśnie na creativie
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : BadGamerPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : No jakies... 3,5 roku, lecz ostatnio miałem dużą przerwę
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : no... teraz juz 1-3h dziennie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Skype, Teamspeak a za jakis tydzien albo 2 Facebook
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/cc - czysci chat
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tempmute - Wycisza gracza
/v - Stajesz sie niewidzialny
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
- Nadal lubię pomagać graczą
- Teraz moja aktywnosc bedzie większa niż niedawno
- Znam komendy
-Lubie Placki
- Bylem juz raz tu w adm
-Szybko pisze co napewno się przyda.
Coś o sobie :Mam na imię Wojtek. Mam 15 lat. Bardzo lubię sport, lecz teraz częściej gram na komputerze. Ewentualnie na konsoli
Niedawno miałem tyle nauki ze przynajmniej mi sie posypały dwóje. Teraz mam troszke luźniej więc mam czas na grę w komputer. W sporcie moją ulubioną dyscypliną jest jednak Piłka Nożna. Mam kota, jeszcze jakies 2 miesiące temu miałem psa, ale mi uciekł. Już sie nie znalazł
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : No oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NonPremium - Shiginima
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak i nawet byłem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Byłem raz, kidmodem właśnie na creativie