06.01.2019, 21:28 -
1.Imię : Michał
2.Wiek : 15 lat
3.Nick w grze : N1kZH
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Około 6 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : od 5 do 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook , TS , Skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /c on , /c off , /c clear , /tempmute
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem ogarniętym graczem, jestem aktywny prawie codziennie po parę godzin. Wiem też jakie obowiązki posiada Chatmod i jestem pewien, że będę w stanie je wypełniać.
9.Coś o sobie: Nazywam się Michał mam 15 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem miłą , tolerancyjną , nienawidzącą kłamstwa osobą do moich zainteresowań należą skateboarding i wspinaczka ale i tak można nazwać mnie nerdem ;p. W przyszłości planuję zostać ratownikiem medycznym
10.Czy masz sprawny mikrofon: Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NONPREMIUM) : Posiadam Minecraft Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? : Nie miałem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb , ile razy? : Nie byłem
2.Wiek : 15 lat
3.Nick w grze : N1kZH
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Około 6 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : od 5 do 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook , TS , Skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /c on , /c off , /c clear , /tempmute
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem ogarniętym graczem, jestem aktywny prawie codziennie po parę godzin. Wiem też jakie obowiązki posiada Chatmod i jestem pewien, że będę w stanie je wypełniać.
9.Coś o sobie: Nazywam się Michał mam 15 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem miłą , tolerancyjną , nienawidzącą kłamstwa osobą do moich zainteresowań należą skateboarding i wspinaczka ale i tak można nazwać mnie nerdem ;p. W przyszłości planuję zostać ratownikiem medycznym
10.Czy masz sprawny mikrofon: Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NONPREMIUM) : Posiadam Minecraft Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? : Nie miałem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb , ile razy? : Nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2019, 18:20 przez N1kZH.