05.01.2019, 09:16 -
1.Imię : Rafał
2.Wiek :11 (Ale jestem ogarnięty)
3.Nick w grze : Rafafunt
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : to już będzie jakieś 3-4 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : nawet do 5 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : fb , ts , skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod : /mute / kick /warn
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciałbym choć raz mieć lepszą rangę , lubię pisać z ludźmi .
9.Coś o sobie : Ogólnie to lubie grać , szkołę kończę od 12 do 14 i długo przebywam na serwerze minecraft Lecraft
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Oczywiście że tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Non Premium jak ma to jakieś znazenie
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak ale chyba na serwie znajomego się nie liczy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Jeszcze ani razu
Proszę was ludzie , nie zawiodę was!
2.Wiek :11 (Ale jestem ogarnięty)
3.Nick w grze : Rafafunt
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : to już będzie jakieś 3-4 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : nawet do 5 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : fb , ts , skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod : /mute / kick /warn
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciałbym choć raz mieć lepszą rangę , lubię pisać z ludźmi .
9.Coś o sobie : Ogólnie to lubie grać , szkołę kończę od 12 do 14 i długo przebywam na serwerze minecraft Lecraft
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Oczywiście że tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Non Premium jak ma to jakieś znazenie
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak ale chyba na serwie znajomego się nie liczy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Jeszcze ani razu
Proszę was ludzie , nie zawiodę was!