27.12.2018, 19:45 -
1.Imię : Kacper
2.Wiek :18
3.Nick w grze :Miauczek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :Trudno powiedzieć ale plus minus 3 miesiące .
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :Creative 42;-29
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam tsa
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//wand - daje różdzkę
//set [id] - wypełnia dany obszar danym blokiem
//undo - cofa wykonaną czynność
//redo - przywraca cofniętą czynność
//rotate [kąt] - obraca skopiowany obszar o dany kąt
//walls [id] - tworzy 4 ściany z danego materiału
//sphere [id] [promień] [promień] [promień] - tworzy kulę z danego materiału o danym promieniu (wielkości)
//hsphere [id] [promień] [promień] [promień] - tworzy pustą kulę z danego materiału o danym promieniu (wielkości)
//br smooth - wygładza teren
//br sphere [id] [wielkość] - tworzy tworzy kulę z wybranego bloku i o danej wielkości
//copy - kopiuje wyznaczony obszar
//paste - wkleja skopiowany wcześniej obszar
//cyl [id] [promień] [promień] [wysokość] - tworzy cylinder z danego materiału
//count [id] - liczy ilość określonego bloku w wyznaczonym obszarze
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Ciężko jest i odpowiedzieć na to pytanie.
9.Coś o sobie owiem tak byłem budem na nie jednym serwerze minecraft.W minecrafta gram od niepamiętnych czasów.Jestem typem osoby która jak coś zaczyna to to kończy.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie
2.Wiek :18
3.Nick w grze :Miauczek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :Trudno powiedzieć ale plus minus 3 miesiące .
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :Creative 42;-29
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam tsa
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//wand - daje różdzkę
//set [id] - wypełnia dany obszar danym blokiem
//undo - cofa wykonaną czynność
//redo - przywraca cofniętą czynność
//rotate [kąt] - obraca skopiowany obszar o dany kąt
//walls [id] - tworzy 4 ściany z danego materiału
//sphere [id] [promień] [promień] [promień] - tworzy kulę z danego materiału o danym promieniu (wielkości)
//hsphere [id] [promień] [promień] [promień] - tworzy pustą kulę z danego materiału o danym promieniu (wielkości)
//br smooth - wygładza teren
//br sphere [id] [wielkość] - tworzy tworzy kulę z wybranego bloku i o danej wielkości
//copy - kopiuje wyznaczony obszar
//paste - wkleja skopiowany wcześniej obszar
//cyl [id] [promień] [promień] [wysokość] - tworzy cylinder z danego materiału
//count [id] - liczy ilość określonego bloku w wyznaczonym obszarze
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Ciężko jest i odpowiedzieć na to pytanie.
9.Coś o sobie owiem tak byłem budem na nie jednym serwerze minecraft.W minecrafta gram od niepamiętnych czasów.Jestem typem osoby która jak coś zaczyna to to kończy.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie