09.11.2018, 14:47 -
1.Imię Kasia 2.Wiek 13 3.AneciaCool1 4.Ile grasz na serwerze minecraft Lecraft/Na lc gram ponad 3 lata. 5.Ile mogę spędzać czasu na serwerze minecraft/W 1 dzień mogę spędzać 6godzin na serwie.6.Jakie posiadam programy/ Posiadam fb,discord,ts3 7.Przydatne komendy do roli kidmoda: /afk -afczarka /tempmute nick czas powód- wycisza gracza na dany czas /mute gracz - wycisza gracza na zawszę /unmute odcisza gracza /cc /on /off - czyści/włącza/wyłącza /v-niewidzialność 8.Dlaczego mnie można wybrać do tej roli/ Jestem pomocna na serwerze minecraft,Nie przeklinam, Jak coś się dzieje wchodzę na discord rozmawiam z poszkodowanym. 9.Jestem Kasia, Jak wcześniej wspomniałam mam 13lat, Moje hobby to granie w różne gry i piłka nożna (wiem dziwne dziewczyna i piłka) Mieszkam w Koszalinie i mam dosyć bogatą rodzinę, Mam bardzo dużo przyjaciół którzy mi zawsze pomogą. 10.Jaki mam mikrofon dobry/zły/Mam dobry mikrofon.11.Jaki minecraft posiadam/Premium. 12.Czy kiedyś byłam administracją innego serwera minecraft/Tak byłam na 3. 13.Czy byłam administracją na serwerze minecraft Lecraft/Nie byłam administracją na lecrafcie. No i to już koniec, Dziękuje za przeczytanie mojego podania. Może moje marzenie się spełni i zostane administracją na lc. Do widzenia. Pozdrawiam