05.11.2018, 15:36 -
1. Mam na imię Wiktoria
2. mam 14 lat
3.Nick w grze: AleXa126
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft Na serwerze minecraft gram około pół roku
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:
Od 2 do 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? jakie? Mam skype,TeamSpeak3,Facebook
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/c off
/c on
/c c
/kick (Nick) (Powód)
/ban (Nick) (Powód)
/unban (Nick)
/invsee (Nick)
/v
/tp (Nick)
/ac
/mute (Nick) (Powód) -
/unmute (Nick)
/socialspy (Nick)
/whols (Nick)
/AFK
/broadcast
/day
/night
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Ponieważ myślę że byłabym dobrym,sprawiedliwym,pomocnym kidmodem,nie patrzyłabym na to czy kogoś lubię czy nie
9. Coś o sobie:Miła,lubię rozmawiać,gram w minecrafta 3 lata lubię jeździć na rolkach,deskorolce
10. Czy masz sprawny mikrofon ? Tak posiadam sprawny mikrofon
11.Jaki minecraft posiadasz? Posiadam Minecraft Premium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nigdy nie byłam członkiem administracji
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie nie byłam
[Podanie]AleXa126
2. mam 14 lat
3.Nick w grze: AleXa126
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft Na serwerze minecraft gram około pół roku
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:
Od 2 do 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? jakie? Mam skype,TeamSpeak3,Facebook
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/c off
/c on
/c c
/kick (Nick) (Powód)
/ban (Nick) (Powód)
/unban (Nick)
/invsee (Nick)
/v
/tp (Nick)
/ac
/mute (Nick) (Powód) -
/unmute (Nick)
/socialspy (Nick)
/whols (Nick)
/AFK
/broadcast
/day
/night
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Ponieważ myślę że byłabym dobrym,sprawiedliwym,pomocnym kidmodem,nie patrzyłabym na to czy kogoś lubię czy nie
9. Coś o sobie:Miła,lubię rozmawiać,gram w minecrafta 3 lata lubię jeździć na rolkach,deskorolce
10. Czy masz sprawny mikrofon ? Tak posiadam sprawny mikrofon
11.Jaki minecraft posiadasz? Posiadam Minecraft Premium
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nigdy nie byłam członkiem administracji
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie nie byłam
[Podanie]AleXa126
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2018, 14:34 przez ALeXa126.