24.10.2018, 14:24 -
1. Imię: Kamil
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: Kamiloza_50
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: od 4 miesiący
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W wolne dni mogę poświęcić sporo czasu, koło dwóch, trzech godzin o każdej porze, natomiast w czasie nauki mogę poświęcić coś koło jednej godzinie wieczorkiem.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam TS3, discorda, Facebooka i skype
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute ((gracz)) ((czas)) ((powód)) - wycisza gracza na czas.
/tempmute ((gracz)) ((powód)) - wycisza gracza tak, że nie może pisać na chacie bez limitu czasowego.
/unmute ((gracz)) - odcisza gracza
/kick ((gracz)) ((powód)) - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/jail ((gracz)) ((czas)) - wsadza gracza za kratki
/tphere ((gracz)) - teleportuje wybranego gracza do nas.
/weather ((pogoda)) - zmienia pogodę.
/invsee ((gracz)) - zagląda do ekwipunku gracza, pozwala również na zabieranie itemków.
/v - stajesz się niewidoczny ani na chacie, ani na tab
/time set ((godzina/nazwa)) - zmienia godzinę minecraft.
/warn ((gracz)) ((powód)) - daje graczowi ostrzeżenie.
/cc - czyści chat.
/c ((on/off)) - wyłącza/włącza chat.
/afk - ustawia nam status zdala od klawiatury.
/socialspy - pozwala na czytanie wiadomości /msg innych graczy.
/ac - chat, na którym gracze zadają pytania do administracji.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: No to tak... chciałem utrzymać poziom serwera minecraft... ostatnimi czasy widziałem sporo osób reklamujących inne serwery, spamujacych oraz floodujacych. Chciał bym temu zaradzić I uczynić tryb lepszy. Z racji, że administracji jest teraz większe zapotrzebowanie na KidModeratorów, tylko dodaje to powodów, dla których można by mnie wybrać. Również na serwerze minecraft jest dużo młodszych graczy, mniej ogarniających pluginy, komendy i inne, przez co mógłbym im pomóc, by uwspanialić im grę. Często przychodzą do nas gracze z innych trybów lub serwerów minecraft, więc warto też im pomóc.
9. Coś o sobie: Jestem Kamil, pochodzę z województwa Mazowieckiego interesuje się informatyką, grami i piłką nożną. Staram się pomagać innym na różne sposoby, a w minecrafta gram od kilku lat. Jestem spokojny i pomocny, potrafię także ogarnąć się i przyjąć sytuację (lub ją zignorować) kiedy ktoś na przykład pisze obraźliwe polskie słownictwo w moją stronę.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz?: Non-premium SkyLand gdyż premium nie jest mi potrzebne.
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Bylem moderatorem adminem i helperem na paru serwerach
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy: Niestety nie miałem jeszcze takiej okazji.
~Pozdrawiam Kamiloza_50~
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: Kamiloza_50
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: od 4 miesiący
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W wolne dni mogę poświęcić sporo czasu, koło dwóch, trzech godzin o każdej porze, natomiast w czasie nauki mogę poświęcić coś koło jednej godzinie wieczorkiem.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam TS3, discorda, Facebooka i skype
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute ((gracz)) ((czas)) ((powód)) - wycisza gracza na czas.
/tempmute ((gracz)) ((powód)) - wycisza gracza tak, że nie może pisać na chacie bez limitu czasowego.
/unmute ((gracz)) - odcisza gracza
/kick ((gracz)) ((powód)) - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/jail ((gracz)) ((czas)) - wsadza gracza za kratki
/tphere ((gracz)) - teleportuje wybranego gracza do nas.
/weather ((pogoda)) - zmienia pogodę.
/invsee ((gracz)) - zagląda do ekwipunku gracza, pozwala również na zabieranie itemków.
/v - stajesz się niewidoczny ani na chacie, ani na tab
/time set ((godzina/nazwa)) - zmienia godzinę minecraft.
/warn ((gracz)) ((powód)) - daje graczowi ostrzeżenie.
/cc - czyści chat.
/c ((on/off)) - wyłącza/włącza chat.
/afk - ustawia nam status zdala od klawiatury.
/socialspy - pozwala na czytanie wiadomości /msg innych graczy.
/ac - chat, na którym gracze zadają pytania do administracji.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: No to tak... chciałem utrzymać poziom serwera minecraft... ostatnimi czasy widziałem sporo osób reklamujących inne serwery, spamujacych oraz floodujacych. Chciał bym temu zaradzić I uczynić tryb lepszy. Z racji, że administracji jest teraz większe zapotrzebowanie na KidModeratorów, tylko dodaje to powodów, dla których można by mnie wybrać. Również na serwerze minecraft jest dużo młodszych graczy, mniej ogarniających pluginy, komendy i inne, przez co mógłbym im pomóc, by uwspanialić im grę. Często przychodzą do nas gracze z innych trybów lub serwerów minecraft, więc warto też im pomóc.
9. Coś o sobie: Jestem Kamil, pochodzę z województwa Mazowieckiego interesuje się informatyką, grami i piłką nożną. Staram się pomagać innym na różne sposoby, a w minecrafta gram od kilku lat. Jestem spokojny i pomocny, potrafię także ogarnąć się i przyjąć sytuację (lub ją zignorować) kiedy ktoś na przykład pisze obraźliwe polskie słownictwo w moją stronę.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz?: Non-premium SkyLand gdyż premium nie jest mi potrzebne.
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Bylem moderatorem adminem i helperem na paru serwerach
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy: Niestety nie miałem jeszcze takiej okazji.
~Pozdrawiam Kamiloza_50~