25.08.2018, 07:09 -
1.Imię Szczepan
2.Wiek 11
3.Nick w grze: hilereq
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 1 rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 3 godz
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? tak posiadam wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:/day /night dzien/noc
/kick nick powod
/tempban nick czas powod
/mute nick
/tp nick
/v/vanish niewidzialnosc
//wand
//br sphere rozmiar id bloku
//mask
/gm 1
/fly
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:wiec czemu akurat mnie to juz wam mowie po pierwsze to jestem ogar nie crashu.e serwerow jak niektorzy a wogule znam komendy wiem ze malo ale nie chcialo mi sie juz pisac
9.Coś o sobie:nazywam sie szczepan mam 11 lat wiem ze to za malo ale o tym pozniej sie bede tumaczyl
lubie placki lubie na skateboard jezdzic umiem skakac na rowerze chodze do szkoly w okolicach gdanska
wole schabowe niz mielone
10.Czy masz sprawny mikrofon ?tak posiadam sprawny
11.Jaki minecraft posiadasz ? pirat
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)Tak i nadal jestem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?nie ale probuje juz 3 raz
a teraz sie wytumaczez moim wiekiem czemu tak probuje itp.
1.uwielbiam wasz serwer i poprostu dostanie sie do waszej administracji moje marzenie a wasze motto brzmi
LeCraft Marzenia sie Spelniaja
wiec czy wiek by nie byl wazny to bym zostal przyjenty ?? nie wiem prosze o odp
2.Wiek 11
3.Nick w grze: hilereq
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 1 rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 3 godz
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? tak posiadam wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:/day /night dzien/noc
/kick nick powod
/tempban nick czas powod
/mute nick
/tp nick
/v/vanish niewidzialnosc
//wand
//br sphere rozmiar id bloku
//mask
/gm 1
/fly
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:wiec czemu akurat mnie to juz wam mowie po pierwsze to jestem ogar nie crashu.e serwerow jak niektorzy a wogule znam komendy wiem ze malo ale nie chcialo mi sie juz pisac
9.Coś o sobie:nazywam sie szczepan mam 11 lat wiem ze to za malo ale o tym pozniej sie bede tumaczyl
lubie placki lubie na skateboard jezdzic umiem skakac na rowerze chodze do szkoly w okolicach gdanska
wole schabowe niz mielone
10.Czy masz sprawny mikrofon ?tak posiadam sprawny
11.Jaki minecraft posiadasz ? pirat
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)Tak i nadal jestem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?nie ale probuje juz 3 raz
a teraz sie wytumaczez moim wiekiem czemu tak probuje itp.
1.uwielbiam wasz serwer i poprostu dostanie sie do waszej administracji moje marzenie a wasze motto brzmi
LeCraft Marzenia sie Spelniaja
wiec czy wiek by nie byl wazny to bym zostal przyjenty ?? nie wiem prosze o odp
heyoo