03.07.2018, 14:25 -
1. Imię- Sara
2. Wiek- 14
3. Nick w grze- Mayii
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft- tydzieńxD
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer- 3-4h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?- Posiadam ale
facebooka podaje tylko osobą zaufanym.
7. komendy przydatne w roli młodszego moderatora- /Ban nick powód - banuje gracza, /unban - odbanowuje gracza, /cc - czyści chat /c off - wyłącza mozliwosc graczom pisania na chacie, /c on - włącza chat, /mute nick powód - wycisza gracza, /unmute nick - wyłącza wyciszenie, /kick nick powód - wyrzucenie gracza z serwerka , /tempwarn nick czas powód - ostrzeżenie na pewien czas, /tempmute nick czas powód - wyciszenie gracza na pewien czas, /tempban banowanie gracza na pewien czas, /Vanish postać jest niewidzialna, /insvee pozwala zobaczyć ekwipunek gracza. a jeśli czegoś nie będę umieć to na pewno szybko się nauczę.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko- Pomyślałam że, mogłabym nadać się jako kidmoderatorka. Przede wszystkim jestem miła dla graczy, chętnie im pomagam. A gra tutaj bardzo sprawia mi przyjemność.
9. Coś o sobie- Jak pewnie już wiecie jestem Sara, rocznikowo mam lat 15. Mieszkam w okolicy Warszawy. Interesuje się się grafiką komputerową, muzyką
i malowaniem postaci fantastycznych. Mam dość specyficzny charakter oraz poczucie humoru. Kocham zwierzęta, w domu posiadam trzy psy, dwie
jaszczurki, i jednego kameleona a za jakieś trzy tygodnie możliwe że, będę mieć papugę czyli barwinke białobrzuchą. Nie jestem leniwa, bardzo lubię pomagać innym, rozmawiać z ludźmi oraz lubię jak się smieją sprawia mi to radość.
10. Czy masz sprawny mikrofon?- Oczywiscie
11. Jaki minecraft posiadasz?- minecraft premium [b]Minecraft.net [/b]
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?- niestety nie miałam
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?Jak tak jaki tryb?ile razy?- nie byłam, ale bardzo bym chciała.
To chyba już wszystko...
Pozdrawiam, Mayii
Przepraszam jeżeli podanie było krótkie, starałam się napisać wszystko.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2018, 09:51 przez Mayii.