16.10.2017, 20:22 -
1.Imię: Kamil
2.Wiek: 16 I pół.
3.Nick w grze: Relexter
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.: Od 2 miesięcy.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.: 2 4 godziny. . . , ale gdy jest szkoła, to 2
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Wszystkie podane we wzorze podania: TS3, FACEBOOK, SKYPE.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: proszę: xD :
/Warn (Nick) (Powód) [Ostrzega Gracza O danym powodzie... po przekroczeniu 4 ostrzeżeń jest ban]
/tempmute (Nick) (czas) [Wycisza gracza na dany czas]
/v lub /vanish [Jestes Niewidzialny]
/cc wyczyszcza czat
/cc on|off
/tphere Nick
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Chce, być w administaracji, bo, było by Mi miło. Jestem osobą dosyć. . . Fajną, ale to tylko Moje zdanie. . . ;_; xD.
9.Coś o sobie: Jak wspomniałem mam na imie Kamil i mam 16 i pół lat. I jestem optymistą! Lubię kolorki mam, też kolorowe włosy i uważam, że gra na tym serwerze minecraft jest super!
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz ?: Premium, minecraft Launcher.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): NIE. . . ;_; .
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie byłem xD. Ale mam pomysł, aby się dostać.
Proszę o punkty reputacyjne i polubienia! xD
2.Wiek: 16 I pół.
3.Nick w grze: Relexter
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.: Od 2 miesięcy.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.: 2 4 godziny. . . , ale gdy jest szkoła, to 2
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Wszystkie podane we wzorze podania: TS3, FACEBOOK, SKYPE.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: proszę: xD :
/Warn (Nick) (Powód) [Ostrzega Gracza O danym powodzie... po przekroczeniu 4 ostrzeżeń jest ban]
/tempmute (Nick) (czas) [Wycisza gracza na dany czas]
/v lub /vanish [Jestes Niewidzialny]
/cc wyczyszcza czat
/cc on|off
/tphere Nick
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Chce, być w administaracji, bo, było by Mi miło. Jestem osobą dosyć. . . Fajną, ale to tylko Moje zdanie. . . ;_; xD.
9.Coś o sobie: Jak wspomniałem mam na imie Kamil i mam 16 i pół lat. I jestem optymistą! Lubię kolorki mam, też kolorowe włosy i uważam, że gra na tym serwerze minecraft jest super!
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz ?: Premium, minecraft Launcher.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): NIE. . . ;_; .
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie byłem xD. Ale mam pomysł, aby się dostać.
Proszę o punkty reputacyjne i polubienia! xD
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2017, 13:53 przez Relexter.