07.09.2017, 19:25 -
Dzien dobry
1.Imię:Igor.
2.Wiek:14.
3.Nick w grze: KAKAmaka.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram od 1.8, ale byłem na innym nicku.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W srodku tygodnia 4-7h, w weekendy 3-8h.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:Mam ts, skypa ale fejsa zaloze.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Ok to zaczynamy
/tphere <gracz> tepa gracza do siebie.
/tpahere <gracz> tepa gracza do siebie za jego zgoda.
/tp <gracz> tepa do gracza.
/tpa <gracz> tepa do gracza za jego zgoda.
/near pokazuje graczy w pobliżu.
/kick <gracz> <powod> Wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/tempban <gracz> <czas> <powod> Banuje gracza na określony czas.
/v Jestesmy niewidzialni.
/socialspy Możemy podgladac msg
/chat on/off wylacza/wlacza chat.
/cc czysci chat.
/tempmute <gracz> <czas> Zaszywa usta na określony czas.
/mute <gracz> <czas> (to jest druga komenda dla mute)
Komendy na pogode
(Może jeszcze sa te komendy, bo jak ja byłem to były XD)
/dzien Wlacza dzien.
/noc Wlacza noc.
/slonce Wlacza Slonce.
/deszcz Wlacza deszcz
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem miły, pomocny, nie popełniam bledow ortograficznych (czasami mogą się zdarzyć ale to naprawdę rzadko) Gralem na lecrafcie od 1.8.Lubie pomagac administracji i graczom.
9.Coś o sobie: Czesc , mam na imię Igor mam 14 lat. Mam dobre oceny w szkole, umiem pomoc graczom i zachować się w roznych sytuacjach, nie pisze polskich znakow.Lubie szkole, jezdzic na rowerze, gry komputerowe, sport.Mam wielkie gospodarstwo, mieszkam na wsi.Posiadam 4 psy, Ramzesa Tofika Groszka i Helenke.Mam duzo zwierzat:Kury, Przepiorki,Golebie,Cukrowki i papugi.
10.Czy masz sprawny mikrofon:Mam sprawny mikrofon, ale czasami może mnie zaciac
11.Jaki minecraft posiadasz: Posiadam minecraft non-premium, Crystal Launcher.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:Tak, już dużo razy byłem.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nigdy nie byłem na lecrafcie w administracji.
Pozdrowienia dla administracji
Z góry dziekuje.
1.Imię:Igor.
2.Wiek:14.
3.Nick w grze: KAKAmaka.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram od 1.8, ale byłem na innym nicku.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W srodku tygodnia 4-7h, w weekendy 3-8h.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:Mam ts, skypa ale fejsa zaloze.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Ok to zaczynamy
/tphere <gracz> tepa gracza do siebie.
/tpahere <gracz> tepa gracza do siebie za jego zgoda.
/tp <gracz> tepa do gracza.
/tpa <gracz> tepa do gracza za jego zgoda.
/near pokazuje graczy w pobliżu.
/kick <gracz> <powod> Wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/tempban <gracz> <czas> <powod> Banuje gracza na określony czas.
/v Jestesmy niewidzialni.
/socialspy Możemy podgladac msg
/chat on/off wylacza/wlacza chat.
/cc czysci chat.
/tempmute <gracz> <czas> Zaszywa usta na określony czas.
/mute <gracz> <czas> (to jest druga komenda dla mute)
Komendy na pogode
(Może jeszcze sa te komendy, bo jak ja byłem to były XD)
/dzien Wlacza dzien.
/noc Wlacza noc.
/slonce Wlacza Slonce.
/deszcz Wlacza deszcz
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem miły, pomocny, nie popełniam bledow ortograficznych (czasami mogą się zdarzyć ale to naprawdę rzadko) Gralem na lecrafcie od 1.8.Lubie pomagac administracji i graczom.
9.Coś o sobie: Czesc , mam na imię Igor mam 14 lat. Mam dobre oceny w szkole, umiem pomoc graczom i zachować się w roznych sytuacjach, nie pisze polskich znakow.Lubie szkole, jezdzic na rowerze, gry komputerowe, sport.Mam wielkie gospodarstwo, mieszkam na wsi.Posiadam 4 psy, Ramzesa Tofika Groszka i Helenke.Mam duzo zwierzat:Kury, Przepiorki,Golebie,Cukrowki i papugi.
10.Czy masz sprawny mikrofon:Mam sprawny mikrofon, ale czasami może mnie zaciac
11.Jaki minecraft posiadasz: Posiadam minecraft non-premium, Crystal Launcher.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:Tak, już dużo razy byłem.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nigdy nie byłem na lecrafcie w administracji.
Pozdrowienia dla administracji
Z góry dziekuje.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2017, 16:41 przez KaKamaka.