01.09.2017, 20:48 -
1. Ewelina, ale mówią mi Ewa
2. 14 lat, za niecałe 2 miesiące 15.
3. EwkaMarchewka
4. na serwerze minecraft Lecraft gram już dosyć długo, zaczęłam 3-4 lata temu, ale zrobiłam rok przerwy i znów zaczęłam, z jakiś tydzień temu
5. Creative, -27;-27
6. Mam Facebook'a oraz Skype. Problem jednak pojawia się przy rozmowach, ponieważ mikrofonu nie mam, ale na FB jestem praktycznie cały czas zalogowana
7. Znam tyle komend, ale z czasem się uczę od innych
//wand - daje nam różdżkę (siekierkę)
//set <nazwa materiału/id materiału> - zamienia zaznaczony obszar wybranym przez nas materiałem
//undo - cofa ostatnią czynność
//walls <nazwa materiału/id materiału> - tworzy ściany zaznaczonego obszaru wykonane z wybranego przez nas materiału
//copy - kopiuje zaznaczony obszar w odniesieniu naszej pozycji
//paste - wkleja ostatnio skopiowany obszar
//rotate <kąt w stopniach> - obraca ostatnie zaznaczenie ze schowka
//hcyl <materiał> <promień> <wysokość> - tworzy nam pionowy, pusty w środku cylinder
//hsphere <materiał> <promień> <raised/wypukłość?> - tworzy nam pustą w środku kulę
//cyl <materiał> <promień> <wysokość> - tworzy nam pionowy, wypełniony cylinder
//sphere <materiał> <promień> <raised/wypukłość?> - tworzy nam kulę
/forestgen <romiar> <rodzaj> <wielkość> - tworzy las
/butcher <promień> - zabija pobliskie moby
//worldedit version - pokazuje nam wersję WorldEdit'a
8. [b]Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Sądzę, że buduję dosyć ładnie. Zwłaszcza coś w stylu Modern. Chciałabym pomóc serwerowi w jakiś sposób się rozwinąć oraz zdobyć doświadczenie w byciu kimś ważniejszym, niż zwykłym graczem. [/b]
9. Mam strasznie dużo zainteresowań. Lubię śpiewać, grać na gitarze, rysować, malować, tańczyć, biegać, pływać, jeździć konno. Ogółem "dusza artystki" i wolę bardziej aktywny tryb życia Jeśli chodzi o szkołę, to to nigdy na świadectwie nie miałam zagrożenia. Sądzę też, że ortografii nie mam jakiejś złej, czasem popełnię błąd, ale naprawdę niezbyt często
10. No właśnie w tym problem, ponieważ nie mam go w ogóle i wolę uzbierać na dobrej jakości, niż kupić coś w ciemno za 20zł w markecie
11. Minecraft Premium.
12. Miałam kiedyś swój serwer, ale to taki dla znajomych.. Ale zawsze coś.
13. Oj nigdy nie złożyłam podania, to byłby mój pierwszy raz
14. Najczęściej w stylu Modern, ale zdarzy mi się np. góralskie domki, w stylu gotyckim kościół. Rzadziej buduję w stylu średniowiecznym czy coś typu renesans.
2. 14 lat, za niecałe 2 miesiące 15.
3. EwkaMarchewka
4. na serwerze minecraft Lecraft gram już dosyć długo, zaczęłam 3-4 lata temu, ale zrobiłam rok przerwy i znów zaczęłam, z jakiś tydzień temu
5. Creative, -27;-27
6. Mam Facebook'a oraz Skype. Problem jednak pojawia się przy rozmowach, ponieważ mikrofonu nie mam, ale na FB jestem praktycznie cały czas zalogowana
7. Znam tyle komend, ale z czasem się uczę od innych
//wand - daje nam różdżkę (siekierkę)
//set <nazwa materiału/id materiału> - zamienia zaznaczony obszar wybranym przez nas materiałem
//undo - cofa ostatnią czynność
//walls <nazwa materiału/id materiału> - tworzy ściany zaznaczonego obszaru wykonane z wybranego przez nas materiału
//copy - kopiuje zaznaczony obszar w odniesieniu naszej pozycji
//paste - wkleja ostatnio skopiowany obszar
//rotate <kąt w stopniach> - obraca ostatnie zaznaczenie ze schowka
//hcyl <materiał> <promień> <wysokość> - tworzy nam pionowy, pusty w środku cylinder
//hsphere <materiał> <promień> <raised/wypukłość?> - tworzy nam pustą w środku kulę
//cyl <materiał> <promień> <wysokość> - tworzy nam pionowy, wypełniony cylinder
//sphere <materiał> <promień> <raised/wypukłość?> - tworzy nam kulę
/forestgen <romiar> <rodzaj> <wielkość> - tworzy las
/butcher <promień> - zabija pobliskie moby
//worldedit version - pokazuje nam wersję WorldEdit'a
8. [b]Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Sądzę, że buduję dosyć ładnie. Zwłaszcza coś w stylu Modern. Chciałabym pomóc serwerowi w jakiś sposób się rozwinąć oraz zdobyć doświadczenie w byciu kimś ważniejszym, niż zwykłym graczem. [/b]
9. Mam strasznie dużo zainteresowań. Lubię śpiewać, grać na gitarze, rysować, malować, tańczyć, biegać, pływać, jeździć konno. Ogółem "dusza artystki" i wolę bardziej aktywny tryb życia Jeśli chodzi o szkołę, to to nigdy na świadectwie nie miałam zagrożenia. Sądzę też, że ortografii nie mam jakiejś złej, czasem popełnię błąd, ale naprawdę niezbyt często
10. No właśnie w tym problem, ponieważ nie mam go w ogóle i wolę uzbierać na dobrej jakości, niż kupić coś w ciemno za 20zł w markecie
11. Minecraft Premium.
12. Miałam kiedyś swój serwer, ale to taki dla znajomych.. Ale zawsze coś.
13. Oj nigdy nie złożyłam podania, to byłby mój pierwszy raz
14. Najczęściej w stylu Modern, ale zdarzy mi się np. góralskie domki, w stylu gotyckim kościół. Rzadziej buduję w stylu średniowiecznym czy coś typu renesans.