[ODRZUCONE] Derpismo

Napisał(a): Derpismo

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 posts in this topic
Derpismo
Nowy

width=

0
2 posts 1 threads Dołączył: Aug 2017
24.08.2017, 18:18 -
1. Julian
2. 16
3. Derpismo
4.  1 miesiąc z groszami
5. 5-8h
6. Skype TS3 Discord Steam (FB mogę założyć TYLKO DO KOMUNIKACJI z Administracją)
7. /mute [nick] (powód) /kick [nick] (powód) /tempmute [nick] [czas] (powód0 /cc (chat clear -czyszczenie czatu) /c on /c off (chat on/off - Wyłączanie/Włączanie czatu)
8. Jestem przyjaznym graczem , faworka ? To nie dla mnie ! Lubię dużo grać w MC (w miłej atmosferze) ,nie wywyższam się.Poświęcam bardzo dużo mojego czasu na granie. Na serwerze minecraft przeważnie siedzę cicho ponieważ nie mam zbyt dużo do powiedzenia.
9. Piszę żółty przez ó , interesuję się j. Angielskim. Jestem osobą poważną (ale spięta atmosfera to nie dla mnie). Piszę prosto i zwięźle , nienawidzę słodzenia i bezsensownego pisania.Moje ulubione tryby to gildie i creative. Zawsze chętnie rozmawiam z innymi ludźmi. Nie boję się rozmawiać , na TS3 mcwar.pl jestem praktycznie cały czas. Jeżeli ktokolwiek będzie chciał ze mną porozmawiać to ja bardzo chętnie porozmawiam.
10. Posiadam sprawny mikrofon i słuchawki.
11. Shiginima Launcher
12. Bycie adminem na serwerze minecraft kolegi się raczej nie liczy , więc nie.
13. Nie byłem w administracji Lecraft.

Jeżeli uważasz ,że się nie przyłożyłem do podania: nienawidzę słodzenia i bezsensownego pisania
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2017, 20:14 przez Derpismo. Powód edycji: Rozpisz punkt 8 oraz 9.
Jestem zbyt szczery ...
GhsS
WOW!

width=

6
107 posts 9 threads Dołączył: Aug 2017
24.08.2017, 19:08 -
NIE. Nie przyłożyłeś sie do podania. Nie widzę Cię na serwerze minecraft, chyba, że siedzisz ciągle cicho.
Ifrinishi
Czytający

width=

26
0 posts 0 threads Dołączył: Mar 2017
24.08.2017, 19:08 -
Dodaj jeszcze parę komend oraz ogólne ich wyjaśnienie np. /kick [nick] [powod]
Rozpisz punkt 8 oraz 9.
Nie posiadasz Facebook, jest to jeden z wymaganych programów.

Jak na razie Neutral.
obraz
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

24.08.2017, 22:34 -
Nie chcemy facebooka "tylkodo konkatku z nami".
Nie gryziemy i nie jesteśmy mafia.
Podanie niestaranne. Pisane byle szybko byle jak bez kolorkow i wgl sie nie rozpisales.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości