To może i Ja? :D

Napisał(a): GhsS

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

14 posts in this topic
GhsS
WOW!

width=

6
107 posts 9 threads Dołączył: Aug 2017
24.08.2017, 12:21 -
1. FB mam, tylko nie macham nim na lewo i prawo. Jak tak BARDZO jest On potrzebny założę inne konto.
2. Nie gram, ale nadrabiam.
3. A jako technik się niezbyt nadaję, miałem własnych ludzi co do spraw technicznych serwera minecraft i nie, nie jestem byle moderatorem... Potrafię zająć się serwerem, np jako opiekun, a co do kwestii technicznej, nie zajmuje się tym, ale kiedyś próbowałem szło Mi dobrze, nie najgorzej, ale zostawiłem to, bo nie było Mi to już potrzebne, bo zakończałem przygody z własnymi serwerami i tylko byłem albo moderatorem, albo adminem serwera minecraft. Nie oczekiwałem więcej.

Dodatkowo mogę podać kontakty do właścicieli serwerów minecraft i zapytacie Ich o zdanie, postaram się wyłapać kontakt do tych, którzy już przez skype się nie kontaktują. Steam, FB wątpie, by Mi sie udało.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2017, 12:34 przez GhsS.
Crushek
Nowy

width=

0
7 posts 3 threads Dołączył: Nov 2016
24.08.2017, 12:29 -
Jestem na tak, postarałeś się o to podanie Smile
=================================================================================
Mainuję Teemo.
Ainey
Niezły gość!

width=

5
71 posts 4 threads Dołączył: Jan 2017
24.08.2017, 15:10 -
Na tak
Powodzenia Smile
Ifrinishi
Czytający

width=

26
0 posts 0 threads Dołączył: Mar 2017
24.08.2017, 15:23 -
Podanie jest ładne widać ,że się postarałeś.
Mimo tego ,iż nie grasz miesiąc można pomyśleć nad rekrutacją.
Ostateczne zdanie należy do WeronisiaQ.

Jestem na TAK.
obraz
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

24.08.2017, 15:31 -
Inne konto jest mi niepotrzebne. Mamy kontakt fb z cala administracja w razie czego i jest on niezbedny. Jesli masz zakladac konto tylko po to zeby stalo w miejscu i zebys nawet nie czytal co do ciebie piszemy to nie ma to sensu. A osoby ktore celowo zakladaja inne konto zwykle maja cos do ukrycia.
//Zamykam
Widzimy se za 2 tygodnie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości