[Podanie] Karpiu

Napisał(a): Karpiu

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
Karpiu
Niezarejestrowany

03.04.2016, 20:04 -
1. Imię: Eryk
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: Karpiu
4. Na jaki serwer kandydujesz?: Creative
5. Status konta (premium/no-premium): Premium
6. Czas spędzony na naszych serwerach: Dwa lata
7. Dzienny czas jaki możesz poświęcić na serwer: 3-4 godziny
8. Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak posiadam
9. Czy posiadasz TeamSpeak / Skype: Posiadam
10. Komendy przydatne w roli moderatora: /tempban, /ban, /kick, /mute, /vanish, /tp, /tphere, /day , /night ,  /msg , /fly, /cc, /seen, /whois, /invsee , /c on , /c off , /c slow nie ma sensu wymieniać dalej ponieważ, młodszy moderator i tak nie ma aż takich dużych uprawnień.
11. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Byłem już w administracji na Creative na stanowisku opiekuna. Wiem co i jak powinienem robić i jak się zachowywać, w tej chwili jestem opiekunem Freebuilda i administratorem Skyblocka więc pomyślałem, że Creative również mogę ponownie wesprzeć. Znam wszystkie komendy, które mi się przydadzą do moderowania. Chciałbym spróbować ponownie należeć do administracji Creative, odpowiednio się zachowywać, uspokokajać graczy na czacie, wyciszać ich, gdy uwagi nic nie dają, pilnować serwera minecraft przed graczami, którzy ułatwiają sobie grę cheatami i ich karać. Czyścić czat, gdy jest taka potrzeba i siedzieć na serwerze minecraft i umilać innym graczom grę.
12. Dodatkowe informacje o Sobie: Nazywam się Eryk, mam 15 lat, jestem byłym opiekunem freebuilda/creative/skyblock/pvp i guns(starsi gracze pamiętają) aktualnie opiekuje się Freebuildem, ale byłem również pomocnikiem przy serwerach które w sieci umieszczaliśmy, w przyszłości mam zamiar zostać informatykiem.  Interesuję się motocyklami, startuję w różnych zawodach i jeżdzę na motocyklu poza tym interesuje się jeszcze informatyką.
Pozdrawiam.
pitereek
Niezarejestrowany

03.04.2016, 20:29 -
Yyyy. chyba masz już range, ale na TAK XD
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

03.04.2016, 20:29 -
No ,no , no ładnie się rozpisałeś Big Grin Oczywiście na Tak. Znasz się na tym co robisz SmileKomendy znasz nie widzę przeszkód. 
Gemma
Niezarejestrowany

03.04.2016, 20:31 -
Na Tak bardzo ładnie rozpisane :-)
Kimberly
Niezarejestrowany

03.04.2016, 21:26 -
Rekrutacja pisemna: 9/10
Rekrutacja ustna: 9/10
Okres próbny: ---------

Podsumowanie: Przyjmuję.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości