20.07.2017, 21:37 -
1.Imię Michal
2.Wiek 16
3.Nick w grze: Maniek22PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 2 mies ale mialem pauze bo bylem w Norwegi
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 10-11 godzin. ale jak jest sobota to moge robic 24/7 [jak sa gracza]
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
- Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
- Mute nick czas powod albo mute nick czas
- Tempban nick czas powod Banuje gracza na kilka sekundy/minute/month/godziny/lat
- Vanish Gracze mnie nie widza
- Socialspy widze privatne msg
- S Teleportowanie gracza do siebie
- Tp teleportowanie sie do gracza
- Unban unbanowanie gracza
- Chat cc/c/on/off Wlancza chat/ wylancza chat/ Wyczyszcza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Bo jestem fajny/smieszny/ogarnienty, i lubie pisac z graczamy. I tez ze wam brakuje administracji do creativa i szukacie ogarnientych jak mnie . i tez ze bylem modem/admem na duzo serwerach jak: Np minigry/Easyhc i wiecej.
9.Coś o sobie: Urodzilem sie w polsce ale poszlem do islandii kiedy mialem 5 lat. I Mieszkam w islandii 11 lat juz.. i powiem wam.. ze tam jest zimno jak chol****. Duzo gram, Znam sie na kompach, i to ze duzo kontaktow mam z kolegamy. i znimy cos robie. . a nie jak moj brat.. ze nic nie robi xD
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 100%
11.Jaki minecraft posiadasz ? PREMIUM
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak, mialem tez wlasny serwer z 50 typa.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie bylem.. ale chce bardzo byc bo lubie ten serwer.
2.Wiek 16
3.Nick w grze: Maniek22PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 2 mies ale mialem pauze bo bylem w Norwegi
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 10-11 godzin. ale jak jest sobota to moge robic 24/7 [jak sa gracza]
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
- Mute nick czas powod albo mute nick czas
- Tempban nick czas powod Banuje gracza na kilka sekundy/minute/month/godziny/lat
- Vanish Gracze mnie nie widza
- Socialspy widze privatne msg
- S Teleportowanie gracza do siebie
- Tp teleportowanie sie do gracza
- Unban unbanowanie gracza
- Chat cc/c/on/off Wlancza chat/ wylancza chat/ Wyczyszcza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Bo jestem fajny/smieszny/ogarnienty, i lubie pisac z graczamy. I tez ze wam brakuje administracji do creativa i szukacie ogarnientych jak mnie . i tez ze bylem modem/admem na duzo serwerach jak: Np minigry/Easyhc i wiecej.
9.Coś o sobie: Urodzilem sie w polsce ale poszlem do islandii kiedy mialem 5 lat. I Mieszkam w islandii 11 lat juz.. i powiem wam.. ze tam jest zimno jak chol****. Duzo gram, Znam sie na kompach, i to ze duzo kontaktow mam z kolegamy. i znimy cos robie. . a nie jak moj brat.. ze nic nie robi xD
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 100%
11.Jaki minecraft posiadasz ? PREMIUM
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak, mialem tez wlasny serwer z 50 typa.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie bylem.. ale chce bardzo byc bo lubie ten serwer.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2017, 22:33 przez Maniek22Pl.