adaidzik
Na razie nikt ważny ;-;
1
7 posts
2 threads
Bo ten...miałam iść na rekrutację ustną, wyszukuję w serwerach i nic. Źle coś wpisałam, czy serwer jest wyłączony?
(Od razu mówię, że to jest moje pierwsze spotkanie z TeamSpeak. Wcześniej go nie miałam, dlatego moje pytania mogą być głupie xD)
Ps. Czy ta rekrutacja ustna to jakaś straszna? :cry: Stresuję się...
MrEdinekk
Niezarejestrowany
Kliknij w lewym górnym rogu Połącz, i w pustym polu wpisz: ts.lecraft.pl Przed nickiem wpisz: [Rekrutacja] i czekaj na kanale pomocy na serwerze minecraft, na który chcesz iść jako kidmod.
adaidzik
Na razie nikt ważny ;-;
1
7 posts
2 threads
(12.02.2017, 18:51)MrEdinekk napisał(a): Kliknij w lewym górnym rogu Połącz, i w pustym polu wpisz: ts.lecraft.pl Przed nickiem wpisz: [Rekrutacja] i czekaj na kanale pomocy na serwerze minecraft, na który chcesz iść jako kidmod.
Dziękuję
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2017, 19:16 przez adaidzik.
MrEdinekk
Niezarejestrowany
(12.02.2017, 19:15)adaidzik napisał(a): (12.02.2017, 18:51)MrEdinekk napisał(a): Kliknij w lewym górnym rogu Połącz, i w pustym polu wpisz: ts.lecraft.pl Przed nickiem wpisz: [Rekrutacja] i czekaj na kanale pomocy na serwerze minecraft, na który chcesz iść jako kidmod.
Dziękuję
Nie ma za co
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
Tak rekrutacja ustna jest taka straszna ,że wszyscy płaczą
//Zamykam
PS Nie , nie jest jeśli jesteś wyluzowana i znasz komendy to spokojnie można ją zdać na 100 %