[ODRZUCONE] NotResu

Napisał(a): NotResu

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 posts in this topic
NotResu
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: Oct 2020
29.10.2020, 20:47 -
1. Imię: Cyprian

[i][b]2. Wiek: 16[/b][/i]

[i][b][i][b]3. Dokładny nick w grze: NotResu[/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b]4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze minecraft minecraft minecraft LeCraft.pl[/b][/i][/b][/i][/b][/i]
[i][b][i][b][i][b]Gram juz od 3 miesięcy ale na tym konie od wczoraj ponieważ kupiłem premke  [/b][/i][/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b][i][b]5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 3-24 godzin [/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]6. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze minecraft minecraft minecraft, discordzie, forum? Jeśli tak to za co?: nie nie byłem [/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]7. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada ChatMod   [/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]
[i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]                                                [i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]/cc - czyści chat[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

/c on/off - włącza/wyłącza chat

/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza

/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft minecraft

/cmi kick [nick] [czas] [powód] - wyrzuca gracza z trybu

[i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na określony czas[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

Obowiązki
[i][b]Obowiązki ChatMod'a to przede wszystkim pilnowanie chatu, rozwiązywanie konfliktów, znajomośc regulaminu, wyłączanie chatu lub karanie graczy.[/b][/i]

[i][b][i][b]8. Dlaczego chciałbyś zostać ChatMod'em?[/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b]
ChatModem chciałbym zostać dlatego, że lubie pomagać graczom. Potrafię 
łagodzić konflikty pomiędzy graczami oraz znam większość komend, które posiada ranga ChatMod'a, ale też i bardziej zaawansowanych.[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]

[i][b][i][b][i][b][i][b]9. Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b][i][b][i][b]Cześć! Nazywam się Cyprian i jak wcześniej wspomniałem, mam 16lat. Chodzę do 1 klasy Liceum, mieszkam w województwie Mazowieckim. Moim zainteresowaniem jest jazda na hulajnodze wyczynowej, brałem udział w turnusach gdzie uczyliśmy się coraz lepiej wykonywać tricki. W wolnym czasie łowie z moim tatą ryby. Uwielbiam czytać książki typu science-fiction gdzie dzieje się dużo elementów, które potencjonalnie mogą się zdarzyć w przyszłości.[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i]

10. Czy masz sprawny mikrofon (tak/nie)?

Oczywiście 
[i][b]13. Czy byłeś w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft LeCraft? Jak tak to jaki tryb, ile razy?[/b][/i]
[i][b]Niestety NIE:([/b][/i]

[i][b][i][b]4. Co chciałbyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft minecraft?[/b][/i][/b][/i]

[i][b][i][b][i][b]Dodałbym PetBlocks dla rang premium, lecz gdy jeszcze jakiś pomysł [/b][/i][/b][/i][/b][/i]
[i][b][i][b][i][b]wpadnie mi do głowy chętnie się nim podzielę na Discordzie serwerowym.[/b][/i][/b][/i][/b][/i]

15. Coś na koniec

D[i][b]ołączając do administracji LeCraft, jako ChatMod, byłbym na serwerze minecraft minecraft bardzo często, więc oferowałbym jeszcze większe pilnowanie chatu, zwłaszcza w godzinach nocnych, gdzie zwykle nie ma administracji, a ludzie często łamią regulamin. Pozdrawiam Was![/b][/i]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2020, 07:40 przez NotResu.
rafałek
Zbanowany

width=

Zbanowany

4 posts 2 threads Dołączył: Sep 2020
29.10.2020, 21:05 -
Na początku zdziwił mnie twój czas który możesz poświęcić 3- 24h? pewnie chodziło o 3-4 h ale mniejsza. Komendy znasz , podanie jest super napisane , jest kolor i się nie zlewa natomiast przeszkadza troche to [b] Trochę mało rozpisany punkt o sobie , i w ostatnim jedyne do czego mozna się przyczepić to ''gdzie zwykle nie ma administracji'' skąd wiesz? mogą być na vanishu XD
Neutral z małym przechyleniem na tak
Zimek1
<3

width=

2
28 posts 1 threads Dołączył: Oct 2020
29.10.2020, 22:35 -
Na nie, podanie skopiowane ode mnie.
inuczi
toxic

width=

Zbanowany