29.08.2020, 10:01 -
1. Imię:
Jakub
2. Wiek:
13
3. Nick w grze:
ewroniasty
4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl:
Nie gram jeszcze, ale dziś już zaczynam grę.
5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer:
4-8h
6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?:
Tak
7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?:
Nie
8. Wymień komendy moderacyjne które znasz:
/ban
/mute/tempmute
/warn
/tempban
/v
9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE):
Tak
10. Wypisz obowiązki ChatModa:
Pilnowanie chatu przed obrazaniem, wyzywaniem innych Graczy oraz przed przeklinaniem,floodowaniem,spamem
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?
Jestem osobą ogarnięta, znam dosyć dużo komend Znam kilka związanych z chatem.
12. Napisz coś o sobie:Mieszkam w Małopolsce A dokładniej w Krakowie. Lubię grać w piłkę nożną, siatkówkę, koszykówkę I gry komputerowe. W minecrafta gram 4lata i jestem bardzo ogarnięty, znam dużo komend admina, ponieważ sam nim byłem na 6 serwerach mc. Uwielbiam zwierzęta szczególnie pieski I koty Aktualnie mam 5 piesków lecz 0 kotów.
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?: Znam dużo komend jestem miły nie obrażam innych Graczy jest miły uwielbiam pomagać gracza.
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP): TAK byłem na 5 serwerach mc.
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?: Nie
Jakub
2. Wiek:
13
3. Nick w grze:
ewroniasty
4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl:
Nie gram jeszcze, ale dziś już zaczynam grę.
5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer:
4-8h
6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?:
Tak
7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?:
Nie
8. Wymień komendy moderacyjne które znasz:
/ban
/mute/tempmute
/warn
/tempban
/v
9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE):
Tak
10. Wypisz obowiązki ChatModa:
Pilnowanie chatu przed obrazaniem, wyzywaniem innych Graczy oraz przed przeklinaniem,floodowaniem,spamem
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?
Jestem osobą ogarnięta, znam dosyć dużo komend Znam kilka związanych z chatem.
12. Napisz coś o sobie:Mieszkam w Małopolsce A dokładniej w Krakowie. Lubię grać w piłkę nożną, siatkówkę, koszykówkę I gry komputerowe. W minecrafta gram 4lata i jestem bardzo ogarnięty, znam dużo komend admina, ponieważ sam nim byłem na 6 serwerach mc. Uwielbiam zwierzęta szczególnie pieski I koty Aktualnie mam 5 piesków lecz 0 kotów.
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?: Znam dużo komend jestem miły nie obrażam innych Graczy jest miły uwielbiam pomagać gracza.
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP): TAK byłem na 5 serwerach mc.
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?: Nie