22.07.2020, 00:43 -
1. Imię :Albert
2. Wiek :17
3. Dokładny nick w grze :Woda_Srudlana
4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl : Początek roku 2018
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :5 godzin
6. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze minecraft minecraft, discordzie, forum? Jeśli tak to za co? :Tak na serwerze minecraft Minecraft miałem 4 razy mute
7. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Chatmod?:
Obowiązki:
Pilnowanie Chatu
Rozwiązywanie Konfliktów pomiędzy graczami
Pomoc w prowadzeniu Eventów Wyższym rangą
W wolnych chwilach szukanie bugów itp
Opcjonalna Pomoc Na Discord
Uprawnienie:
Komendy ChatModa
/cc - czyści chawt
/c on/off - Włącza/wyłącza możliwość pisania na chat dla graczy
/tempmute nick {nick} {czas} {powód} - wycisza danego użytkownika na dany czas
/warn {nick} {powód} - ostrzega danego gracza
/kick {nick} {powód} - wyrzuca danego gracza z trybu
/cmi kick {nick} {powód} - wyrzuca danego gracza z trybu
/sprawdz {nick} - Przenosi danego gracza do sprawdzarki
/czysty {nick} - Wypusza danego gracza z sprawdzarki
Komendy KidModa:
/tempban {nick} {czas} {powód} - banuje danego użytkownika na serwerze minecraft przez daną ilość czasu
/cmi tempban {nick} {czas} {powód} - To samo co w przypadku tempban tylko jest to an tryb
Komendy Moderatora:
/dupeip {nick} - pokazuje ip danego gracza i czy posiada MultiKonta
/checkban {nick} - pokazuje obecny status ukarania
/history {nick} pokazuje całą historię karania danego gracza
/v/vanish - Odpala tryb vanish podczas którego nikt oprócz osoby z opem nie widzą danego gracza
/find {nick} - sprawdza na jakim trybie jest dany gracz
/rg create {nazwa} - tworzy region
/rg flag {nazwa regionu} set {flaga} - ustawia flagę na dany region
Komendy Admina:
Wszystko to samo
Komendy Opiekuna:
/lp user {nick} parent addtemp {ranga} {czas} - nadaje rangę danemu graczowi
/lp user {nick} meta addtemprefix 11 {prefix} {czas} - nadaje prefix danemu graczowi
/lp user {nick} parent remove {ranga} - odbiera daną rangę graczowi
8. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Chatmodem :Ponieważ gram już te dwa lata na serwerze minecraft przeżyłem wiele ciekawych sytuacji jako zwykły cichy gracz ale chciałbym to zmienić.
9. Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań : Mam na imię Albert, mam 17 lat uczęszczam do Liceum na profilu Technik-Informatyk. Jestem bardzo cierpliwym, spokojnym oraz zdystansowanym człowiekiem, lubię jak mój rozmówca ma poczucie humoru i mogę się z nim pośmiać. Jestem bardzo dobry w rozwiązywaniu wszelkich konfliktów i sporów, mógł bym w tym pomóc. Jestem bardzo pojętym uczniem, nie trzeba mi powtarzać niczego 2x żebym zapamiętał. Lubięwysłuchać innych ludzi i pomagać im w problemach. W wolnym czasie lubię słuchać muzyki i grać w gry.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11. W jaki sposób złagodzisz powstałe konflikty : Wysłucham argumentów tych dwóch osób postarał bym się je załągodzić (w takich sprawach jestem neutralny)
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?: TAK 4 razy
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy: NIE
14. Co chciałabyś/chciałabyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft: W głowie mam rozmaite i różnorodne pomysły na zmiany, jednakże przede wszystkimi chciał bym złagodzić wszelkie spory na serwerze minecraft. Mógł bym również pomagać w robieniu spawnów i wgrywaniu poluginów/skryptów.
15. Coś na koniec: Poproszę dużą pizze peperoni z 2x serem (troszkę humorku )