14.02.2020, 11:39 -
Witam
Ogólnie to wiele osób nadal mnie pyta kim jestem i co robię w administracji pod nickiem Wladca_Podziemi, otóż jak możecie się domyślić zmieniłem nick !
Tadaaa
Ktoś powie HA ! MULTI ! BANA MU !
Otóż tak... to jest multi, ale uwaga (trzymajcie się krzeseł).... husarri dostał bana ! Niemożliwe co ?
Przechodząc do sedna tematu
Ktoś zapyta czemu akurat Władca Podziemi, otóż uwielbiam kopać tunele i budować podziemne bazy (tak innych nie potrafię) i dlatego nadal gram w minecraft,
a Władca... bo lubię rządzić ludźmi !
Nie no żarcik :
Jako górnik władam kilofem i skały są mi posłuszne he he....dobra kiepski tekst
Po prostu czuję się jak "Król pod górą" (pozdro dla kumatych, szacun dla Was) w moich skromnych, podziemnych, złotych komnatach.
To tyle, mam nadzieje że wszyscy już będą wiedzieć że ja to ja he he.
Jakieś pytania ?
P.S Tak, kłamałem to jest clickbait
Ogólnie to wiele osób nadal mnie pyta kim jestem i co robię w administracji pod nickiem Wladca_Podziemi, otóż jak możecie się domyślić zmieniłem nick !
Tadaaa
Ktoś powie HA ! MULTI ! BANA MU !
Otóż tak... to jest multi, ale uwaga (trzymajcie się krzeseł).... husarri dostał bana ! Niemożliwe co ?
Przechodząc do sedna tematu
Ktoś zapyta czemu akurat Władca Podziemi, otóż uwielbiam kopać tunele i budować podziemne bazy (tak innych nie potrafię) i dlatego nadal gram w minecraft,
a Władca... bo lubię rządzić ludźmi !
Nie no żarcik :
Jako górnik władam kilofem i skały są mi posłuszne he he....dobra kiepski tekst
Po prostu czuję się jak "Król pod górą" (pozdro dla kumatych, szacun dla Was) w moich skromnych, podziemnych, złotych komnatach.
To tyle, mam nadzieje że wszyscy już będą wiedzieć że ja to ja he he.
Jakieś pytania ?
P.S Tak, kłamałem to jest clickbait