[ZAMKNIĘTY] Podanie na budowniczego - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Podanie na budowniczego (/showthread.php?tid=9739) |
Podanie na budowniczego - UnrulyMixon - 17.11.2019 .Imię : Michalina 2.Wiek : 10 3.Nick w grze : misaQ 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Gram może na tym koncie 2 miesiące nawet więcej ale nie byłam wakacje nie aktywna 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : creative /p h misiaQ 7 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Nie wiem czy do końca mam ts ale coś tam mam i dodatkowo discord 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //move ( Przenosi zaznaczony blok o tyle kratek ile chcemy ) //brush height ( Bierzmy kilof do ręki i robi nam góry po wpisaniu komendy ) //hcyl ( Robi nam piękne koło z danego bloku ) //br sphere ( Robi nam takie brzydkie góry ) //br sphere ( Jeśli wpiszemy 0 1,2,3,4,5 to zrobi nam taki dół zamiast góry ) //br paint ( Możemy malować trawę różnymi blokami ) //move ( Przenosi zaznaczony blok o tyle kratek ile chcemy //paste -a ( wycina powietrze ) //paste ( Robi razem z powietrzem i po wklejeniu jest dziura //stack ( Stackuje nam wyznaczony obszar ) //wand ( Daje nam siekierkę gotową do działania ) //copy ( Wkleja nam dany obiekt ) /wklej ( To samo co do góry ) przy tej komendzie laguję serwa ( czasami ) //set ( Setuje danym blokiem podłoże ) //sphere ( Robi dziurę bez używania narzędzi ) //up ( Daje nam szkło nad blokiem ) //cut ( Wycina zaznaczone i kopiuje do schowka ) //replace ( Zmienia dany blok na innym zaznaczeniu ) //smoth ( Wygładza teren ) //hsphere ( Tworzy pustą kulę ) //cyl ( Tworzy pionowy cylinder ) //pyramid ( Tworzy piramidę ) //fill ( Wypełnia dziurę ) //br lower ( Tworzy cylinder do robienia wgłębień ) //mat ( Zmienia materiał pędzla ) 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : bo ladnie buduje , i jestem ogarnieta na serwerach mam mvipa 9.Coś o sobie : Jestem Michalina mam 10 lat lubie grac w Minecraft jestem czesto aktywna 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NonPremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :nie 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nigdy jeszcze nie byłam Pozdrawiam budowniczych;D RE: Podanie na budowniczego - xRandySword_ - 17.11.2019 Źle zzatytułowane podanie jest bezwarunkowo odrzucane. RE: Podanie na budowniczego - Pixelmon_ - 17.11.2019 Nie ma takiej działki... RE: Podanie na budowniczego - LeCrafter - 17.11.2019 To fajnie się kopiuje moje podanie? [PODANIE] xAvioko RE: Podanie na budowniczego - Facilement__ - 18.11.2019 Na NIE. RE: Podanie na budowniczego - YoungCossack - 18.11.2019 Na Nie RE: Podanie na budowniczego - TheKoalaCraft - 18.11.2019 Na tak Masz dar do budowania.. RE: Podanie na budowniczego - xWIANKAX - 18.11.2019 Droga misiaQ. Źle zatytułowane podanie nick podany źle podanie skopiowane od xAvioko a jak zauwazylam z twoich umiejetnosci, to w mniej miesiąc potrafilas się nauczyć 30 komend? No cóż, za 2 tygodnie napisz prawidłowo. Na NIE. RE: Podanie na budowniczego - Facilement__ - 18.11.2019 To weź zamknij te podanie XD |