[ODRZUCONE] [PODANIE] Sonic_Polska - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE] [PODANIE] Sonic_Polska (/showthread.php?tid=9592) Strony:
1
2
|
[PODANIE] Sonic_Polska - sonicpolska - 27.10.2019 1.Imię : Paweł ;p 2.Wiek : 12,6 mies 3.Nick w grze : Sonic_Polska 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : około 2, 3 lata 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Serwer Creative, ip działki /p h -41;82 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam Facebooka, Skype i TS'a 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //wand - daje ci do łapki magiczną różdżkę //pose 1 - zaznacza 1 punkt //pose 2 - zaznacza 2 punkt //set -(id bloku) zamienia na inny blok lub stawia podłogę\ścianę //br sphere - włącza różdżkę tworzącą kule //sphere - tworzy kulę wypełnioną w środku //undo - cofa komendy np. //set //walls - tworzy ściany w zaznaczeniu znam więcej komend dla budowniczego ale wypisałem te które uważam za najważniejsze 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Bardzo lubię budować małe budowle sam jak i duże budowle w grupie z innymi oraz bardzo chętnie pomogę radą innym osobom ;D 9.Coś o sobie : Jak wspomniałem jestem Paweł, od roku interesują mnie komputery, m.in procesory i karty graficzne,bardzo lubię pomagać innym i postaram się jak najlepiej odegrać swoją rolę jako budowniczy 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium ponieważ gram w Minecrafta dla zabawy i nie potrzebuje płatnej wersji 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft: Nie ;p RE: [PODANIE] Sonic_Polska - xRandySword_ - 27.10.2019 Na NIE. Wiek... RE: [PODANIE] Sonic_Polska - KhaiN721_ - 27.10.2019 Nie
Komendy ubogie
Wiek mały
tyle w temacie
a działka godna typowego gracza cv RE: [PODANIE] Sonic_Polska - LeCrafter - 27.10.2019 Na nie, troszkę mało na działce RE: [PODANIE] Sonic_Polska - mikolaj20106 - 27.10.2019 dobra fajne ale NIE to dzialka zbuduj tam np.cos tam co do glowki ci przyjdzie RE: [PODANIE] Sonic_Polska - Kameleon - 27.10.2019 (27.10.2019, 17:15)xRandySword napisał(a): Na NIE. Wiek...Liczą się umiejętności budowania, nie jeden osobnik w tym wieku buduje lepiej niż ten wymagany 14latek . Jeszcze dodam, że sama osoba zajmująca się podaniami ma 12lat. RE: [PODANIE] Sonic_Polska - boruus_ - 27.10.2019 Na Nie RE: [PODANIE] Sonic_Polska - Deaconn_ - 27.10.2019 Działka według mnie zbyt słaba jak na rangę budowniczy. Jestem na NIE. RE: [PODANIE] Sonic_Polska - AKRAID_LizaQ_ - 28.10.2019 - Wiek Dzialka malo rozbudowana - Znasz bardzo malo komend Koncowo jestem na NIE RE: [PODANIE] Sonic_Polska - Facilement__ - 28.10.2019 Na nie |