[ODRZUCONE] [Podanie] NeedTM - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] NeedTM (/showthread.php?tid=9252) Strony:
1
2
|
[Podanie] NeedTM - NeedTM - 09.09.2019 1.Imię : Jasiu 2.Wiek : 14 3.Nick w grze : NeedTM 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Na serwerze minecraft lecraft gram już sporo tak jakoś ponad pół roku będzie. 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Na serwer mogę poświecić: W dni robocze - 3,4h. W weekend od 5 do 6 h. Więc myśle ,że sporo bo nolife jestem ;DD 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Oczywiścię ,że posiadam a jakie? to tak. [ts],[skype],[fb],[anydesk] [Discord] 7.Komendy przydatne w roli ChatMod : /kick <nick gracza> <powód> /tempmute <nick gracza> <jednostka czasowa> <powód> /warn <nick gracza> <powód> /cc - wyczyszcza chat. /cc on włącza chat. /cc off wyłącza chat. 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem osobą sprawiedliwą i odpowiedzialną wiem co i jak oraz znam dużo komend, umiem upilnować spokój na serwerze minecraft. Bardzo dużo gram na serwerze minecraft i udzielam się na chatcie jeśli np się wyzywają. Ostatnio to tak było na trybie bedwars wyzywali się ja próbowałem ich uspokoić a sami mnie zaczęli wyzywać xD. Oczywiście wiem ,że bycie w administracji to trudna rzecz ale myślę,że nadawał bym do groma administracji ale to już zależy od rexia czy mnie przyjmie ;D xD. 9.Coś o sobie : No to tak. Zwę się Jan, mam 14 lat, chodzę do 8 klasy, Mój najgorszy przedmiot to fizyka po prostu jej nienawidzę. Moim hobby jest granie w piłkę oraz nagrywanie na YouTuba. Jestem najmłodszy z rodziny niestety. Mam 2 psy wabią się szrukuś (szrekuś) i Kasia XDD. Lubię grać w gry typu Minecraft oraz Cs. Jestem osobą sprawiedliwą oraz odpowiedzialną nienawidzę chamstwa oraz prostactwa po prostu nienawidzę. Moją ksywą jest Pasterz xD a dlaczego ? ,ponieważ posiadam małe loczki ;( koledzy sobie tak wymyślili ,że będą tak na mnie mówić a teraz pół szkoły na mnie tak mówi :O. Jestem osobą tolerancyjną. Myślę ,że to tyle. ps. Oraz informacja do administracji.. Dużo osób to zauważyło ,że jeśli rozmawiam z osobą starszą ode mnie po prostu się bardzo stresuje muszę tą osobę poznać. Tak jak np byście mnie przyjeli to bym sie po prostu stresował na rekrutacji ustanej i tyle a w praktyce jestem ogarniety, to jest moja wada której nienawidzę, 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiście posiadam sprawny mikrofon. 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NonPremium ale kupuje se premke nie długo więc gut gut 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak byłem sporo razy w administracji na innych serwerach, zazwyczaj to były rangi helper. 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety nie byłem ale posiadam range MiniYT na serwerze minecraft lecraft. ELO BENC RE: [Podanie] NeedTM - xRandySword_ - 09.09.2019 Na NIE leży jeszcze twoje nie sprawdzone podanie. RE: [Podanie] NeedTM - TheKoalaCraft - 09.09.2019 Jestem na nie bo wogole nie widac ciebie Nie udzielasz sie na chatcie Modyfikacja postu kompletna porażka To już wogole jestem na nie RE: [Podanie] NeedTM - Kami!3r - 09.09.2019 Jestem na tak RE: [Podanie] NeedTM - Kozioł - 09.09.2019 (09.09.2019, 19:33)xRandySword napisał(a): Na NIE leży jeszcze twoje nie sprawdzone podanie. Z tego co widzę na jego podanie jest napisane ,żeby je zamknąć. Jestem na tak RE: [Podanie] NeedTM - Kubuscyferki - 09.09.2019 Nic dodać nic ująć jest po prostu na tak. RE: [Podanie] NeedTM - Macius8221v2 - 09.09.2019 Oczywiście jestem na tak podanie ładnie napisane a to że Osoby wyżej czyli : TheKoala i Randy mieli odrzucone podania nie oznacza że muszą odrazu pisać że są na nie ;>. RE: [Podanie] NeedTM - hohlik21_ - 09.09.2019 Polecam tego użytkownika, bardzo pomocny, grzeczny chłopak, przyjacielski. Myślę że się nada na rolę ChatModeratora. RE: [Podanie] NeedTM - xRandySword_ - 09.09.2019 Ciekawe że wypowiadają się tu osoby które piszą tylko pod twoim podaniem na tak . Nie ma nic do tego ze kazał zamknąć podanie leżą dwa więc oczywiste że jestem na NIE. RE: [Podanie] NeedTM - _smok_ - 09.09.2019 Na Tak |