[ODRZUCONE] [Podanie] Channelaa - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Survival (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=178) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=179) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] Channelaa (/showthread.php?tid=9171) |
[Podanie] Channelaa - Channelaa - 22.08.2019 1. IMIĘ • Nikola 2. WIEK • 15 3. NICK W GRZE • Channelaa 4. CZAS OD KIEDY GRASZ na serwerze minecraft Lecraft • Ponad pół roku 5. CZAS DZIENNY JAKI MOŻESZ POŚWIĘCIĆ NA SERWER • W dni wolne mniej więcej 4-5h dziennie, a normalne myślę, że około 2h 6. CZY POSIADASZ WSZYSTKIE WYMIENIONE POWYŻEJ PROGRAMY • Posiadam wszystkie wymienione programy [ts, facebook, skype] 7. KOMENDY PRZYDATNE W ROLI CHATMOD'A /c off - Wyłącza chat /c on - Włącza chat /cc - Czyści chat /tempwarn [nick, czas] - Czasowe ostrzeżenie /tempmute [nick, czas] - Wycisza gracza na dany czas /kick - Wyrzuca gracza z serwera minecraft 8. DLACZEGO MAM CIEBIE WYBRAĆ NA TO STANOWISKO • Jestem miłą, przyjazną i dosyć pomocną osobą • Jestem spokojna, konsekwentna i odpowiedzialna • Jestem bardzo często aktywna • Znam dużo przydatnych komend • Potrafię rozwiązać większość konfliktów 9. COŚ O MNIE Hej! Jestem Nikola i mam 15 lat! Więc jak już wspominałam jestem miłą, spokojną, pomocną oraz uczciwą osobą! Interesuję się głównie rysowaniem, szkicowaniem oraz właściwie wszystkim co z tym związane xD Interesuje mnie także architektura krajobrazu oraz być może wiążę z tym przyszłość. Dość często bywam na serwerze minecraft lecraft, często na survival'u oraz staram się pomagać nowym graczom oraz tym którzy sobie z czymś nie radzą. 10. CZY MASZ SPRAWNY MIKROFON • Tak mam sprawny mikrofon 11. JAKI MINECRAFT POSIADASZ • Nonpremium 12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft • Kiedyś tak, niestety ten serwer jest już "nieaktywny" 13.Czy byłeś/aś już w administracji na LECRAFT? Jak tak jaki tryb , ile razy Niestety nie RE: [Podanie] Channelaa - xRandySword_ - 22.08.2019 Po co piszesz podanie 2 razy? Teraz na pewno je odrzucą... RE: [Podanie] Channelaa - Channelaa - 22.08.2019 (22.08.2019, 20:31)xRandySword napisał(a): Po co piszesz podanie 2 razy? Teraz na pewno je odrzucą... Jakie 2 razy? Podanie na chatmoda raz napisalam A na budowniczego chciałam usunąć, ale nie wiem za bardzo jak RE: [Podanie] Channelaa - xRandySword_ - 22.08.2019 (22.08.2019, 20:48)Channelaa napisał(a):(22.08.2019, 20:31)xRandySword napisał(a): Po co piszesz podanie 2 razy? Teraz na pewno je odrzucą... Czyli napisałaś a usunąć nie idzie. Nie licz na pozytywne rozpatrzenie... RE: [Podanie] Channelaa - Pixelmon_ - 23.08.2019 Na Nie. Piszesz podanie 2 raz. Kim ty chcesz zostać? budowniczym czy chatmodem? RE: [Podanie] Channelaa - TunicLauve - 23.08.2019 Ja się już gubię. Kim ty chcesz w końcu zostać? Na nie TunicLauve | JAG RE: [Podanie] Channelaa - Muff - 23.08.2019 Piszesz, że bywasz często na trybie survival, a ja widziałam Cię tylko wczoraj + jeszcze lubisz być wredna dla administracji czym oczywiście minusujesz u mnie. Jestem na NIE. RE: [Podanie] Channelaa - Facilement__ - 23.08.2019 Raport JAGC
------------------------------
1. Poczekaj 2 tygodnie jak napiszesz 2 podanie.
2. Kim chcesz w końcu być? ChatModem czy Budowniczym?
3. Nie widzę Cię na tym Trybie. Popraw swoje zachowanie, bywaj częściej na serwerze minecraft i napisz podanie za 2 tygodnie.
Pozdrawia,
JAGC
RE: [Podanie] Channelaa - PLmaxkoxPL_ - 23.08.2019 (23.08.2019, 12:24)Bober_Patryk napisał(a): Bober to proste że nie widzisz bo nie grasz na survivalu Co do podania to jestem zmuszony je odrzucić... Powody: - Znikoma aktywność na chacie - Brak jakiejkolwiek pomocy innym na serwerze minecraft - Na trybie masz przegrane zaledwie 2 godziny - Lubisz pyskować i ubliżać administracji a to jest duży minus |