[ZAMKNIĘTY] [PODANIE] IgorosPL - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [PODANIE] IgorosPL (/showthread.php?tid=9123) |
[PODANIE] IgorosPL - IgorosPL - 14.08.2019 1.Imię :Igor 2.Wiek :12 3.Nick w grze :IgorosPL 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Tak dokładnie to nie wiem, myślę że od dwóch lat do trzech. 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative [/p h IgorosPL] oraz [/p h IgorosPL 2] 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? osiadam Facebook, discord oraz ts3 ale jak będzie trzeba zainstaluje Skype 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //wand - przywołuję różdżkę //set [ID] - tworzy dane bloki na danym obszarze //walls [ID] - tworzy ściany z danego bloku na danym obszarze //br sphere [ID] [wielkosc] - po kliknięciu tworzy kule z danego bloku oraz o danej wielkości //br hsphere [ID] [wielkosc] - po kliknięciu tworzy kule pustą w środku z danego bloku //br cyl [ID] [szerokosc] [wysokosc] - po kliknięciu tworzy cylinder z danego bloku o danej szerokości i wysokości //br hcyl [ID] [szerokosc] [wysokosc] - po kliknięciu tworzy pusty w środku cylinder z danego bloku i o danej szerokości i wysokości //sphere [ID] [wielkosc] - tworzy kulę z danego bloku i o danej wielkości w twoim miejscu //hsphere [ID] [wielkosc] - tworzy kulę pustą w środku z danego bloku i o danej wielkości w twoim miejscu //cyl [ID] [szerokosc] [wysokosc] - tworzy cylinder z danego bloku i o danej szerokości i wysokości w twoim miejscu //hcyl - tworzy cylinder pusty w środku z danego bloku i o danej szerokości i wysokości w twoim miejscu //fixwater [wielkosc] - "rozprzestrzenia" wode w danym obszarze //br mask [ID] - podczas używania komendy np. //br sphere... maskuje dany/e blok/i //forest [wielkosc] - tworzy las w danym obszarze //pos1 - tworzy pozycje pierwszą w twoim miejscu //pos2 - tworzy pozycje drugą w twoim miejscu //undo [liczba] - cofa działanie world edit //redo [liczba] - cofa działanie redo //cut - wycina dany obszar //copy - kopiuje dany obszar //paste - wkleja skopiowany obszar 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem osobą ogarniętą oraz uczciwą jak na taki wiek oraz według mnie ładnie buduję. 9.Coś o sobie :Mam na imię Igor mam 12 lat i mieszkam w krakowie. W minecrafta gram już od około 4 lat i nie zamierzam przestawać. Na serwerze minecraft LeCraft gram od około dwóch - trzech lat i naprawdę zauważyłem jak serwer się zmienia przez te dwa - trzy lata. Moją pasją w minecraft jest budowanie oraz dekorowanie i dzięki temu że gram już 4 lata to całkiem dobrze buduję. Moim marzeniem jest bycie tutaj Budowniczym. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam minecrafta PREMIUM 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak i to wielokrotnie. 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie miałem jeszcze przyjemności pełnić jakiejś rangi. P.S. Pozdrawiam całą administrację lecrafta! RE: [PODANIE] IgorosPL - xAvioko - 14.08.2019 Niestety na nie a dlaczego to już pan Igor sam wie a jaki powód Skopiowane Komendy z internetu ponieważ już takie widziałem 2lata temu RE: [PODANIE] IgorosPL - IgorosPL - 14.08.2019 cooo od kiedy sam pisalem! RE: [PODANIE] IgorosPL - xRandySword_ - 14.08.2019 Na NIE. RE: [PODANIE] IgorosPL - Facilement__ - 14.08.2019 Na Nie. RE: [PODANIE] IgorosPL - Pixelmon_ - 15.08.2019 Komendy są bardzo mi znajome jakbym je kiedyś już czytał. Na nie. RE: [PODANIE] IgorosPL - IgorosPL - 15.08.2019 A wiecie że komendy world edit się nigdy nie zmieniają :0 Więc są takie, sam pisałem po napisaniu przypomniałem sobie o kilku ale już nie ważne skoro piszecie że kopiowane ;-; Więc kto się na tym zna pisze właśnie takie ? RE: [PODANIE] IgorosPL - ItzKubek - 15.08.2019 Na nie. RE: [PODANIE] IgorosPL - Czarix - 15.08.2019 Jednak na nie RE: [PODANIE] IgorosPL - xAvioko - 15.08.2019 Panie Igor mówi pan że komendy się nigdy nie zmieniają ma pan rację. Zacznijmy od tego że mogłeś pisać je sam wspomagając się różnymi stronami. |