[ZAMKNIĘTY] odwołanie od kary za niesłuszny ban - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Odwołanie od kary (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] odwołanie od kary za niesłuszny ban (/showthread.php?tid=8329) |
odwołanie od kary za niesłuszny ban - jan.bibice@gmail.com - 07.04.2019 1.Nick: jasiek1387 2.Powód: proszę bardzo 3.Czas jaki pozostał do końca kary: 59 dni, 23 godziny, 59 minut 4.Nick administratora który nadał karę: KaMeL 5.Dlaczego powinieneś zniesioną karę: uważam że powinienem mieć odwołaną karę ponieważ nie robiłem nic niedozwolonego i przestrzegałem zasad serwera minecraft i dostałem niewyjaśniający powód nadania kary cytuje ,,prosze bardzo'' proszę o odwołanie kary. 6.Dowody jeżeli takowe posiadasz: mam tylko zdjęcie ekranu po wywaleniu z serwera minecraft po nadaniu niesłusznego bana przepraszam ale nie ogarniam jak dodać zdjęcie do tego odwołania RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - kuba123 - 07.04.2019 Moze prosiłes go o bana? RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - Ronczasty - 07.04.2019 Prośbą o bana xd Na serwerze minecraft tez prosiłes o bana heh RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - jan.bibice@gmail.com - 08.04.2019 no to załóżmy że prosiłem go o bana mimo to że go nie prosiłem i co nie może mnie odbanować ?? Da sie coś zrobić żeby mnie odbanował ? Czy mogę liczyć na odbanowanie ? RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - Pixelmon_ - 09.04.2019 Po co piszesz odwołanie? Powód "prosze bardzo" wskazuje najprawdopodobniej na proszenie o bana, Jestem przeciw zniesieniu kary. Pozdrawiam RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - MarcinMT - 09.04.2019 Moim zdaniem jeśli nie popełniono żadnego wykroczenia na serwerze minecraft to powinien być UB Proszenie o zablokowanie konta to tak samo jak proszenie administratora o przyznanie rangi premium,Co też Ci da ? RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - jan.bibice@gmail.com - 09.04.2019 Czy moge liczyć na UB bo w regulamine nie było napisanie że jak poprosi sie o bana to to admin ma obowiązek dać bana i nie było napisane że bana mozna dostać za proszenie o bana więc jeśli nie robiłem nic nielegalnego a prosiłem o bana i admin to zrobił to raczej mam prawo poprosić o UB pozatym proszenie o bana to nie wykroczenie na serwerze minecraft więc admin ma prawo dać mi UB nic nie narzucam ale chciałbym poprosić o UB RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - Pixelmon_ - 09.04.2019 KaMel po prostu spełnił prośbę RE: odwołanie od kary za niesłuszny ban - KaMeL - 09.04.2019 Marcinmt - nawet nie skomentuje Jasiek chciałeś bana to dostałeś, to nie było coś jest zawarte w regulaminie. Zwykła przyjacielska przysługa Jak czegoś chcesz bierz pod uwagę że możesz to dostać Masz już UB Na przyszłość nie proś więcej o bana odwołanie od kary za niesłuszny ban - Dandys_Saczy - 09.04.2019 |