[ZAMKNIĘTY] [PODANIE] makabradok - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [PODANIE] makabradok (/showthread.php?tid=7928) Strony:
1
2
|
[PODANIE] makabradok - makabradok - 06.02.2019 1.Imię : Jarosław -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Wiek : 46 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.Nick w grze : makabradok -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Drugi miesiąc. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative nr działki [-63,54]. Zdjęcia z działki dostępne są na forum w zakładce: Co zbudowaliśmy- post Island. Działka na zewnątrz jest skończona. Teraz skupiam się na dopracowaniu detali ,oraz urządzaniu wnętrz budynków. Ze względu na błąd na serwerze minecraft z działki znikają obrazy i tabliczki, z nimi efekt jest lepszy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Ts3, FB - w razie potrzeby założę konto. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : Podam komendy które używałem przy budowie podanej powyżej działki: //set , //copy,//paste,//undo,//redo,//rotate,//replace (np dobieranie koloru ścian w budynkach),//flip (budowle symetryczne np żaglowiec),//cut (elementy robione gdzieś na boku, wycinane i wklejane w odpowiednie miejsce),//hcyl (okrągłe wieże , kopuły), //hsphere (np balon),//walls (niektóre ściany, kwadratowe wieże),//stack (np powielanie pięter), //br i innych z tej grupy nie używałem bo nie robiłem terenu. Z racji tego że jako gracz mam wanda na poziomie 500 bloków, najważniejsze było dobre pozycjonowanie i kopiowanie. W opisie komend skupiłem się na tych, które były mi potrzebne i do czego je wykorzystałem. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Budowanie opieram na swojej wyobraźni i doświadczeniu. Tworzę rzeczy zaplanowane i niestandardowe. Budowle charakteryzują się dużą szczegółowością. Mapy staram się konstruować tak ,aby żyły swoim własnym życiem,były ciekawe i miłe dla oka.Najlepiej samemu ocenić. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 9.Coś o sobie : Jestem osobą dorosłą. Mam dwójkę dzieci dla których zacząłem budować w minecraft. Pracuje w systemie czterozmianowym ,więc gram o różnych porach. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak w laptopie --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium- Launcher Titan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak. Byłem budowniczym na innym dużym serwerze minecraft. Zrezygnowałem ,bo serwer miał problemy techniczne (hakerzy) . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podanie skopiowane ze wzoru. makabradok RE: [PODANIE] makabradok - riserm_ - 06.02.2019 Podanie napisane starannie, budowle są bardzo ładne jak dla mnie powinieneś dostać szanse. RE: [PODANIE] makabradok - Psychotnik - 06.02.2019 Podanie jak najbardziej za a do budowli nawet gdybym szukał najmniejsze błędy to i tak nie mogę znaleźć, jestem jak najbardziej za RE: [PODANIE] makabradok - AlanYourLife - 06.02.2019 Jestem na Tak . Jego budowle są dopieszczone o najmniejsze detale , co sprawia jeszcze lepsze wrażenie ! Osoba bardzo taktowna oraz towarzyska . Powodzenia RE: [PODANIE] makabradok - WisienQa_ - 06.02.2019 Podanie mnie przekonało, budowle bardzo ładne. Widać, że się przykładasz i że ci zależy. Na tak. RE: [PODANIE] makabradok - KhaiN721_ - 06.02.2019 świetne podanko ts jest komendy są świetna budowla jest
co chcieć więcej
Ło brakuje trochę budowniczych a jak wiem jesteś sympatycznym człowiekiem
oraz świetnie budujesz
dopieszczając każdy detal co mi bardzo imponuje
bardzo chce byś został przyjęty na budowniczego
JESTEM A TAAAK!!
RE: [PODANIE] makabradok - Hoobyt121056_ - 07.02.2019 To co zobaczyłem na działce to WOW, ładnie budujesz, starasz sie, świetne podanie. Tak więc no bardzo Ci życzę, abyś został budowniczym na serwerze minecraft i jestem na tak. RE: [PODANIE] makabradok - Mayii - 07.02.2019 Jestem jak najbardziej na tak!! powody podane powyżej RE: [PODANIE] makabradok - RedoPl - 08.02.2019 3 słowa prze uj ninja polecam Redo Ps.Palko jak go nie wezmiesz wytargam cie za ucha xD RE: [PODANIE] makabradok - MAJUUUSIAXDXD - 08.02.2019 Wiek + Komendy + Super budujesz + NA TAK! |