[ODRZUCONE] [PODANIE]ja_nje_znajo - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [PODANIE]ja_nje_znajo (/showthread.php?tid=7596) |
[PODANIE]ja_nje_znajo - ja_nje_znajo - 16.12.2018 1. Andrzej 2. 15 (choć nie wyglądam) 3. crazypl 4. ok. rok 5. od 3-7godz 6. skype 7./god - daje nam nieśmiertelność /heal player - uzdrawia gracza /stopfire - zatrzymuje ogień na całym serwerze minecraft. /region define nazwa - zapisuje zaznaczony region wandem /region addowner nazwaregionu player player2 player3... - dodaje graczy do regionu /region flag nazwaregionu flaga deny/allow - Nadaje flagę regionowi: deny-blokuje coś allow-zezwala Przykład: /region flag miasto pvp deny - w miescie pvp zablokowane. /god - nieśmiertelność dla siebie /god <gracz> - nieśmiertelność dla innego gracza /ungod - wyłączenie sobie nieśmiertelności /ungod <gracz> - wyłączenie komuś nieśmiertelności /heal - uleczenie siebie /heal <gracz> - uleczenie kogoś /slay - zabicie się /slay <gracz> - zabicie kogoś /locate <gracz> - komenda na znalezienie gracza /stack - stack itemów /region - sprawdzanie swoich komend typu region /worldguard - sprawdzanie swoich komend z całego WorldGuarda /region define NazwaCuba [<Właściciel1>[<Wlaściciel2>...]] - dodawanie cuba poza miastem (opcjonalnie /region def bądź /region d) /region redefine NazwaCuba - Update Cuba /region select NazwaCuba - zaznacza cub /region info - informacje o cuboidzie /region list - lista działek /region setparent NazwaCuba NazwaMiasta - komenda używana po /region define. Dzięki niej działka zostaje wpisana do miasta. (Bez tego gracz nie będzie mógł budować) /region remove - usuwanie działki /region load - wczytanie cuba /region save - zapisanie cuba /region addmember NazwaCuba <gracz> - dodajemy gracza do Cuba jako dodatkowego członka /region addowner NazwaCuba <gracz> - dodawanie gracza jako właściciela /region removeowner NazwaCuba <gracz> - usuwanie gracza z Cuba /region removemember NazwaCuba <gracz> - usuwanie gracza z Cuba /stopfire <świat> - wyłączanie ognia /allowfire <świat> - wyłączanie możliwości rozprzestrzeniania się go /worldguard reload - ponowne czytanie worldguarda /whitelist add player -dodajemy gracza /whitelist remove player -kasujemy gracza /whitelist list -lista wszystkich graczy //wand – otrzymujemy drewnianą siekierę , LPM – 1 punkt zaznaczenia PPM – 2 punkt po przekątnych //set itemname – podmieniamy zaznaczony teren (wand) na podany //replace itemname itemname2 - podmienia itemname na itemname2 w zaznaczonym terenie. /jumpto – „Skaczemy” tam gdzie mamy celownik //wand - przywołuje nam różdżkę potrzebną do dalszych komend. 1 punkt - LPM , 2 punkt - PPM //expand <ilość> <znak> - teren nam się wydłuża o x klocków. Znak - N - północ, S - południe, E - wschód, W - zachód, up - w górę, down - w dół //stack <ilość> up - zaznaczona ściana kopiuje się x razy w górę. //undo - cofa ostatnią akcje. //redo - cofa cofniętą akcje. //copy - kopiuje zaznaczona pole. //paste - wkleja zaznaczone pole. //cut - wycina dane pole. //walls <klocek> - tworzy ściany z danego klocka. //outline <klocek> - tworzy nie tylko ściany ale także i podłogę z danego klocku. //set <ID/nazwa klocka> - na danym polu zmieniamy klocek. //save <nazwa> - tworzymy schemat np. domu który możemy potem wczytać. //load - ładuje schemat domu. //rotate <ilość stopni> - obracamy dane pole o x stopni. Rzadziej używane do komendy //wand //pos1 - na polu na którym stoimy zaznacza się 1 pkt //pos2 - na polu na którym stoimy zaznacza się 2 pkt //hpos1 - na polu na który patrzymy zaznacza się 1 pkt. //hpos2 - na polu na który patrzymy zaznacza się 2 pkt /tphere player -teleportuje do ciebie /mute <gracz> - Nie pokazuje wiadomości od gracza {nick} /whois <gracz> - Pokazuje informacje o graczu 8. Długo siedzę na tym serwerze minecraft więc wiem ile jest tu cheaterów. Chciałbym należeć administracji żeby pomagać w rozwijaniu się serwera minecraft i zapobieganiu cheatowaniu na moim ulubionym serwerze minecraft. 9. Chodzę do technikum informatycznego. Lubię zwierzęta. Czasem robię streamy. Jestem dobry z polskiego. Naprawdę nie lubię szkoły. Mam kota. 10. NIE ale staram się kupić nowy 11. NONPREMIUM 12. nie miałem 13. nie byłem RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - Kalusz8373 - 16.12.2018 Komendy w ogóle Ci się nie przydadzą, a ts3 musisz mieć bo tam się odbywa druga część rekrutacji. Jestem na NIE RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - WisienQa_ - 16.12.2018 Komendy skopiowane, żadna z nich Ci się nie przyda, mało o sobie, nie widzę Cię na minigrach. //Na nie! /EDIT: Oraz brak ts i fb RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - Majaquuu - 16.12.2018 1. Raz cię widzę.
2. Teampseak 3 jest potrzebny do 2 części rekrutacji.
3. Podanie źle zatytułowane.
4.Podanie nie estetyczne.
5.Ty składasz podanie na KIDMODA, i chcesz mieć dostęp do komend do których admin nie ma dostępu ? XD
Zdecydowanie na NIE
RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - ja_nje_znajo - 16.12.2018 Komendy mimo że są skopiowane umiem używać. Nie miałem jak się dowiedzieć że takich komend nie ma nawet moderator. Przepraszam że zabrałem wam czas. RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - Sharp_Dragon - 16.12.2018 Żadne z tych komend nie są potrzebne w roli KidMod'a! Podanie mało estetyczne, nie widuję na minigrach. Na nie. [PODANIE]ja_nje_znajo - Plutoo__ - 16.12.2018 15 lat i technikum? Ciekawe. Podanie na odwal się prawie że. Na nie Pozdrawiam RE: [PODANIE]ja_nje_znajo - OmeQ - 18.12.2018 //Odrzucam powody wyżej |