[PRZYJĘTE] [Podanie] dudek02 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [Podanie] dudek02 (/showthread.php?tid=7509) |
[Podanie] dudek02 - dudek02 - 01.12.2018 1.Imię: Daniel 2.Wiek: Mam 16 lat 3.Nick w grze: dudek02 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na serwerze minecraft gram od około 4-5 miesięcy. 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Na serwerze minecraft przebywam w godzinach popołudniowych i wieczornych po około 2-4 godziny a w weekendy jest to prawie cały dzień. 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam wszystkie z powyższych wymienionych programów ponadto posiadam jeszcze takie programy jak TeamViewer i Anydesk ( Przydatne Podczas Sprawdzania Graczy ) 7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: Młodszy moderator: /tempwarn [nick] [czas] [powód] ( tymczasowo ostrzega gracza ) /warn [nick] [powód] ( permanentnie ostrzega gracza ) /kick [nick] [powód] ( wyrzuca gracza z serwera minecraft ) /tempmute [nick] [czas] [powód] ( tymczasowo blokuje możliwość pisania na chacie graczowi ) Moderator: /ban [nick] [powód] ( banuje gracza permanentnie ) /tempban [nick] [czas] [powód] ( banuje gracza na określony czas ) /seen [nick] ( pokazuje informacje o graczu ) /seen [IP] ( pokazuje wszystkie zarejestrowane konta gracza ) /unban [nick] ( odbanowuje gracza ) *Komendy Dodatkowe /cc ( czyści cały czat ) /c off ( blokuje możliwość pisania na czacie ) /c on ( odblokowuje możliwość pisania na czacie ) 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Zdaję sobie sprawę że bycie KidModeratorem to nie lekka sprawa, ale mocno to przemyślałem i mogę stwierdzić, że poradzę sobie jako KidModerator. Dlatego zwracam się do was z prośbą o danie mi szansy abym mógł dołączyć do grona administracji. 9.Coś o sobie: Mam na imię Daniel, mam 16 lat, mieszkam w Poznaniu. uczęszczam do technikum geodezyjno-drogowego jestem w klasie o profilu wojskowym, 8 grudnia mam taką jakby przysięgę po czym będę podlegał pośrednio wojsku. Mam wiele hobby lecz najważniejszymi dla mnie z nich są geologia i terrarystyką, od 6 lat jestem harcerzem a od 4 lat druhem przybocznym. jestem strzelcem wyborowym zarówno w grze minecraft oraz prawdziwym życiu. Dobrze buduje w stylu średniowiecznym oraz potrawie doskonale wzbogacić gotowe już budowle. moi znajomi określają mnie jako kreatywną i zabawną osobowość. ciekawostką o mnie jest to że potrafię się bezszelestnie poruszać co zdarza mi się wykorzystywać na lekcjach. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?: Tak posiadam sprawny mikrofon 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: Posiadam minecraft'a Premium. 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak miałem możliwość być w administracji innego serwera minecraft. 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie byłem nigdy w administracji na serwerze minecraft LeCraft. Z poważaniem dudek02 RE: [Podanie] dudek02 - WisienQa_ - 01.12.2018 Widzę Cię na minigrach, umiesz się zachować, + na wiek! Jak najbardziej na tak RE: [Podanie] dudek02 - PLmaxkoxPL_ - 01.12.2018 Witaj Danielu! - Podanie napisane estetycznie nie wygląda jak choinka - wiek na + - nie sprawiasz żadnych problemów - można się z Tobą na spokojnie dogadać ^^ Na TAK RE: [Podanie] dudek02 - Dandys_Saczy - 01.12.2018 Starannie napisane podanie, dość dużo komend, przesiadujesz często na minigrach. Jestem na tak. RE: [Podanie] dudek02 - jakub-majdak@o2.pl - 02.12.2018 Jestem zdecydowanie na tak RE: [Podanie] dudek02 - Kalusz8373 - 03.12.2018 Jestem na Tak RE: [Podanie] dudek02 - test10 - 03.12.2018 Zapraszam na rekrutację na wtorek tj. 04.12. na godzinę 18, do nicku dopisz rekrutacja [Podanie] dudek02 - OmeQ - 20.12.2018 |