[ODRZUCONE] [Podanie] MikyBestPlay - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] MikyBestPlay (/showthread.php?tid=7049) |
[Podanie] MikyBestPlay - MikyyToJaa - 18.09.2018 1.Imię: Szymon 2.Wiek: 13 lat , ale nie bądź od razu na nie, Mój wiek nie znaczy że jestem jakimś nie ogarem czy coś, jak na właśnie Swój wiek jestem ogarnięty. 3.Nick w grze: MikyBestPlayKid 4.Czas od kiedy aktywnie grasz na serwerze minecraft Lecraft: Od około 3/4 miesięcy, dokładnie nie pamiętam. 5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer? Na serwer dziennie poświęcam 4/5 godziny dziennie. 6. Czy byłeś karany na serwerze minecraft lecraft.pl? Jeśli tak to ile razy i za co? Byłem 2 razy bezpodstawnie zbanowany za cheaty, których nie miałem. 7.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. TeamSpeak, Facebook, Skype - mogę założyć 8.Komendy przydatne w roli KidModa: /tempmute [nick] [czas] [powód] - wyciszam gracza czasowo. /kick [nick] [powód] - wyrzucam gracza z serwera minecraft. /warn [nick] [powód] - ostrzegam gracza. /tempwarn [nick] [czas] [powód] - ostrzegam gracza tymczasowo. /c off - wyłączam chat. /c on - włączam chat. /cc - czyszczę chat. /tempban [nick] [czas] [powód] - tymczasowo banuje gracza. /ban [nick] [powód] - Banuje gracza permanentnie. /v - staję się niewidzialny. /afk - Na czacie wyświetla się komunikat "MikyBestPlayKid Jest Teraz AFK" czyli to oznaka, że mam zw - zaraz wracam /fly - wł/wył latanie. 9. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Dlatego, że jestem miłą, sympatyczną i ogarniętą osobą. Znam się na komendach często przebywam na serwerze minecraft, i na trybach minigames. Potrafię załagodzić konflikt między graczami, potrafię pomagać graczom oraz wiem za co kiedy i jak ich ukarać . Na serwerze minecraft gram już dość długo więc pomyślałem, czemu by nie spróbować napisać podania? Mogę dość dużo czasu poświęcić na serwer, w dni robocze 4/5 godzin, a w dni wolne 6/7. 10.Napisz coś o sobie: Mam na imię Szymon, mam 13 lat. Lubię grać w piłkę nożną oraz w gry komputerowe. Słucham różnych wykonawców muzycznych np : Scarlxrd, White 2115, Taco Hemingway itd. Gra, którą wprost kocham jest minecraft , w tej grze nigdy się nie nudzę, a jak już mowa o minecrafcie, to lecraft jest moim ulubionym minecraftowym serwerem, i nawet według mnie najleeepszym serwerem w Polsce. Mam 2 pupile, pieska o imieniu "Stella" i kota o imieniu "Plamka". 11.Czy masz sprawny mikrofon ? Posiadam, lecz za dnia wybieram się zakupić nowy 12.Jaki minecraft posiadasz ? Jestem posiadaczem Minecrafta premium. 13.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Miałem możliwość, i to nie raz. 14.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety nie, ale bardzo chcę być i staram się o to od dłuższego czasu. Dzięki za przeczytanie mojego podania, dość wiele pracy w nie włożyłem, i mam nadzieje że zostanie ono pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam <3. RE: [Podanie] MikyToJaa - Gość - 18.09.2018 Podanie ładne komendy na + ale wiek :/ Neutral RE: [Podanie] MikyToJaa - xXx_CoolBoy_xXx - 18.09.2018 Siemka Podanie bardzo ładne, rozpisane Komendy + Doświadczenie + Ale niestety ten wiek :/ NEUTRAL z przewagą na TAK Powodzenia RE: [Podanie] MikyToJaa - MikyyToJaa - 18.09.2018 (18.09.2018, 17:19)xXx_CoolBoy_xXx napisał(a): Siemka Dzięki za pozytywną opinię. , pozdrawiam. RE: [Podanie] MikyBestPlay - SX_1337 - 18.09.2018 Na tak powody u gory u CoolBoya ^^ RE: [Podanie] MikyBestPlay - Starozytny - 19.09.2018 Podanie nie najgorsze, jedynie wiek. Trzymamy się granicy wiekowej. Jak osiągniesz odpowiedni wiek złóż ponownie. RE: [Podanie] MikyBestPlay - test10 - 19.09.2018 Niestety ale minimum aby złożyc podani to 14, niestety jestem na NIE //Zamykam RE: [Podanie] MikyBestPlay - Krulowaa - 18.12.2018 NIE ZAMKNIĘTE. RE: [Podanie] MikyBestPlay - PLmaxkoxPL_ - 18.12.2018 Nie odkopuj starych postów.... |