[ODRZUCONE] [Podanie] Loczek121 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] Loczek121 (/showthread.php?tid=6158) Strony:
1
2
|
[Podanie] Loczek121 - Loczek121 - 02.06.2018 1.Imię Darek 2.Wiek 18 3.Nick w grze: Loczek121 4.Czas od kiedy aktywnie grasz na serwerze minecraft Lecraft: od startu serwera minecraft wtedy miałem inny nick ale miałem przerwe i 1 tydzien od maja i 1 czerwca zaczołem 2 raz grać 5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer? 2/5h 6. Czy byłeś karany na serwerze minecraft lecraft.pl? Jeśli tak to ile razy i za co? Nie nie byłem 7.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. Skype/ts3/faccebok/discord 8.Komendy przydatne w roli KidModa:Nie wiem jakie sa na serwerze minecraft ale podam jakie znam /kick <gracz> - Wyrzuca daną osobę z serwera minecraft. /ban <gracz> - Wyrzuca danego gracza i nie pozwala mu wejść na serwer na danym nicku. /ban-ip <ip> - -----------------------||---------------------------- na danym IP. /pardon <gracz> - Odbanowanie gracza. /pardon-ip <gracz> - Odbanowanie IP. /give <gracz> <id> <ILOŚC> - Daje graczowi daną ilość przedmiotów. /time <day;night> - Ustawia daną porę dnia. /help - Pomoc, spis komend. /op <gracz> - Dodaje gracza jako administratora. /deop <gracz> - Kasuje gracza z rangi administratora. /kill <gracz> - Zabija gracza z danym nickiem. /tp <gracz1> <gracz2> - Przenosi gracza1 do gracza 2. /tell <gracz> - Wysyła wiadomość do gracza. /say - Wysyła wiadomość. /stop - Zatrzymuje serwer. /save-all - Zapisuje wszystko. /save-on - Zapisywanie włączone. /save-off - Zapisywanie wyłączone. /who - Pokazuje listę graczy /list - Pokazuje listę graczy /playerlist - Pokazuje listę graczy /online - Pokazuje listę graczy /players - Pokazuje listę graczy. /motd - Tekst wstępny. /rules - Zasady. /setspawn - Ustawia miejsce spawnu. /spawnmob <mob> - Spawnuje moba. /weather <stormy;sunny> - Pogoda. /spawn - Teleportuje do spawnu. /call <gracz> - Prosi gracza o pozwolenie na teleportowanie się do niego. /setwarp <nazwa> - Ustawia warp (teleport) /warp <nazwa> - Teleportuje do warpu o nazwie... /mute <gracz> - Nie pokazuje wiadomości od gracza... /unmute <gracz> - przeciwność komendy powyżej. /whereami <gracz> - Pokazuje pozycję gracza... /rocket - Wystrzeliwuje gracza. /thor - Dodaje młot thora. /unthor - Zabiera młot thora. /whois <gracz> - Pokazuje informacje o graczu. /cmdbook reload - Przeładowuje CommandBooka. /bans save - Zapisuje dane o banach. /bans load - Otwiera dane o banach. 9. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem idealny miałem na kazdym serwerze minecraft admina posiadałem moj serwer gdzie bylo 150/200 graczy i kocham ten serwer 10.Napisz coś o sobie:Jestem darek mam 18 lat Gram w minecraft od 6 roku życia bardzo dużo umiem nie cheatuje na single player gram na modach. 11.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 12.Jaki minecraft posiadasz ? Crystal launcher,Shigima launcher,i launcher premium 13.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak 14.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie nie byłem i chce bardzo byc RE: [Podanie] Loczek121 - Mariko - 02.06.2018 Zdecydowanie za krótko grasz pewnie nie znasz jeszcze 1/5 administracji z lecrafta ani graczy. Jeden dzień to za mało. Gdyby nie to byłabym na tak - Obecnie jestem na NIE RE: [Podanie] Loczek121 - Loczek121 - 03.06.2018 Pszemka gram od startu serwera minecraft ale miałem przerwe bo leżałem w szpitalu i 1 czerwca zaczołem na 2 raz grać RE: [Podanie] Loczek121 - Loczek121 - 03.06.2018 I znam administracje technik Freebuild Starozytny,KidMod freebuild Zuzka_PL RE: [Podanie] Loczek121 - hokagen - 03.06.2018 Do większości komend młodszy moderator nie ma dostępu. Grasz od 6 roku życia w minecrafta? Tak się składa, że gdy miałeś 6 lat, to minecraft nie był w fazie testów publicznych (wikipedia o tym opowiada) oraz wątpię w twój wiek. Na NIE. RE: [Podanie] Loczek121 - MikyBestPlaayKid_ - 03.06.2018 Komendy skopiowane z internetu, do większości z nich KidMod nie ma dostępu. Ogółem: Na nie! RE: [Podanie] Loczek121 - Quales - 03.06.2018 Za krótko grasz i wyłapałeś kilka mutów [NA NIE] RE: [Podanie] Loczek121 - Rakaliusz_ - 03.06.2018 To podanie to największa ściema jaka widzialem. 18 lat? Juz w 3 zdaniu popełniłeś błąd ortograficzny. KOMENDY ZAZNACZONE ctrl c, ctrl v do podania. "na każdym serwie admina" wątpię. Gram od startu serwera minecraft, ale miałem przerwę BO LEŻAŁEM W SZPITALU? XD TYPIE TO NIEZLE LEZALES W SZPITALU DLUZEJ NIZ 3/4 LATA XD "zaczołem". "Miałemserwer na którym grało 150/200 graczy" chyba ci się dodało po zerze, i nie dodałeś że serwer był z darmowej stronki i padł, bo zapomniałeś go odświeżyć. "Gram od startu serwera minecraft, i znam Administracje. Technik starożytny, kidmod zuzka" to że wbiles na freebuild, kliknąłeś TAB i zobaczyłeś kto jest nie znaczy, że znasz adm. 18 lat? Masz max. 11, sądząc po tym jakie głupoty napisałeś. PODSUMOWUJĄC.
Twoje podanie jest bezsensowne, a ty chyba jakiejś specjalnej troski skoro myślisz że Administracja jest tak głupia i uwierzy w twoje bajki. NIE
RE: [Podanie] Loczek121 - ReXen - 04.06.2018 Tak jak powyżej, grasz za krótko + byłeś karany. Na nie RE: [Podanie] Loczek121 - Erykowski - 04.06.2018 Tak jak powyżej w twoje brednie nikt nie wierzy. Ortografia leży. Skopiowałeś komendy do których nawet nie masz dostępu jako KidMod. NA NIE\ |